Bratz Shawty Webcam

Bratz TV -serie

Hun ble først introdusert i den fjerde utgaven Twiins Collection I 2006 sammen med søsteren, og ble senere produsert flere ganger som komponent for Babyz og Lil «Angelz. Tess – "Hei! Jeg heter Tess! Tvillingen min kaller meg solo fordi jeg alltid gjør mine egne ting!"Hun er tvillingsøstre med nona. Hun ble introdusert i den andre utgaven Twiins -samlingen i 2005 sammen med søsteren. Hun ble produsert året etter som komponent for Babyz med søsteren for den andre utgaven Babyz Twiins Collection, og ble senere produsert flere ganger for Lil «Angelz Doll Line. Nona – "Hei! Mitt navn er nona! Tvillingen min kaller meg stjerne fordi jeg alltid er sentrum av en mengde!"Hun er tvillingsøstre med Tess. Hun ble produsert året etter som Babyz sammen med søsteren sin for den andre utgaven Babyz Twiins Collection, og ble senere produsert flere ganger for Lil «Angelz Doll Line.

Bratz Shawty Heart Collection the

Foto Bratz Shawty Naken – hentet fra nettstedet https: // i.pinimg.com/originals/e6/38/0d/e6380daf6fcd44e21de0e51bfa25bf6b.jpg

Hun dukket opp i Bratz Passion 4 Mixin ′ online -spill og i Bratz Fashion Boutique -videospillet. Ashby – "Hei, jeg er Ashby. Vennene mine kaller meg savner fit ‘cuz jeg er en total sportsstjerne!"Hun ble produsert en gang for 10 -årsjubileum Bratz Samling i 2022. Felicia – "Hei, jeg er Felicia! Jeg elsker glamlivet, men jeg elsker det store utendørs også."Kallenavnet hennes er glam gekko.

Bratz shawty vennene mine ringer

Foto Bratz Shawty Naken – hentet fra nettstedet https: // pbs.Twimg.com/media/e0bxmuexsayplkl?format = jpg & navn = stort

Følg Lookin Bratz på Instagram

Bratz Kidz, "Kid" -ekvivalenten til Teenaged Bratz Dolls, ble introdusert i 2006. Dukkene var 6 ″ høye og dermed kortere enn den vanlige bratz. Bratz Boyz Kidz ble introdusert i 2007 med fire av Bratz Boyz. Rett etter utgivelsen av Bratz Boyz Kidz ble klærne endret fra stoff til plast-snap-ons.

  • Wayne – Han ble produsert en gang for Rodeo Collection i 2006.
  • Diona- "Hei! Jeg heter Diona! Tvillingen min kaller meg glitrende ‘fordi jeg er forelsket i min egen refleksjon!"Hun er tvillingsøsteren til Ciara.
  • Distriktsdommer Stephen G. Larson innvilget et permanent påbud som Mattel etterspørres mot MGA.
  • Raya ble introdusert som den femte hovedpersonen, men ble fjernet ved avslutningen året etter.

Raya ble introdusert som den femte hovedpersonen, men ble fjernet ved avslutningen året etter. Siden lanseringen har 140 tegn blitt produsert som dukker. All karakterinformasjon er hentet fra den non-profit fansite "lookinbratz.com ". Distriktsdommer Stephen G. Larson innvilget et permanent påbud som Mattel etterspørres mot MGA.

Tegn

Liliana – "Hei, jeg er Liliana. Vennene mine kaller meg blendende ‘fordi jeg er en total sjarmør!"Hun ble produsert en gang for 10 -årsjubileum Bratz Samling i 2022. Lilee – Hun ble introdusert i den tredje utgaven Sweet Heart Collection i 2006, og ble også produsert for den fjerde utgaven Sweet Heart Collection året etter. Hun ble produsert igjen som komponent for Babyz i 2007 for Storyboook -samlingen, og flere ganger for lil « Angelz Doll linje. Joelle – "Hei. Jeg er Joelle. Vennene mine kaller meg solskinn ‘fordi jeg er super lys!"Hun ble produsert en gang for 10 -årsjubileum Bratz Collection i 2022. Janelle – "Hei! Jeg heter Janelle! Søstrene mine kaller meg chillin «gepard!"Hun er søstre med Adrienne og Brigitte.