Bree Louise Webcam

Bree Louise

Influencer forklarte at Tiktok -kanalen hennes var blitt tatt ned, men hun hadde siden laget en annen kanal. Mens hennes gamle Tiktok hadde nesten 1 million følgere, har Brees erstatningsside i underkant av 21 000. Bree har også fortsatt å legge ut på andre plattformer og er spesielt populær på Instagram.

Keilan J. Schultz – Sørøst.Newschannelnebraska.com

Keilan J. Schultz.

Klikk her – gratis voksenprat

Den nye kontoen har merkbart mindre vokseninnhold og diversifiserer til og med andre aktiviteter, inkludert musikk og dans. Før Bree laget Det på sosiale medier, hun var en cheerleader i det australske All-Star Cheerleading Federation. Den australske tenåringen hevder også å være en modell, en privat danseinstruktør og en kvalifisert lærerhjelp. Sann til dette regnes hun som en av de mest innflytelsesrike ungdommene i Australia.

Familie

Tenåringer på videregående skole er de største stjernene på Tiktok, men Bree Louise klarte å få 970 000 følgere på nettstedet for sitt mer "voksne" innhold. I tillegg har Bree også mer enn 121 000 følgere på Instagram, og nesten 10.000 Twitter -følgere. Bree Louise ser også ut til å være en mental Helse talsmann til tross for hennes kontroversielle innhold. I 2022 åpnet hun en gang for sine etterfølgere og delte sin kamp med dårlig mental helse.

Bree Louise hun en gang

Foto Bree Louis naken – hentet fra nettstedet https: // www.fappenist.com/uploads/media/may21/sat22/9000/016c8f5f.jpg

Selv om det ikke er så stort som det på hennes slettede Tiktok -konto, er hennes følgende fortsatt imponerende. Som enhver annen kjendis eller berømt personlighet, har hun ikke delt sin personlige kontaktinformasjon med noen. For øyeblikket har vi ingen informasjon om utdannelsen hennes som hvor hun har gjort skolegang, høyskole, og hva er hennes høyeste kvalifisering. Vi vil oppdatere denne delen når vi får litt informasjon. Det er ingen tvil om at hun er vakker og søt og at hun trener regelmessig for å holde seg i form.

Relaterte innlegg

Det er fortsatt uklart for mange av hennes følgere hvorfor den unge australske skjønnheten har bestemt seg for å satse på en karriere i voksenfilmen og fotograferingsbransjen. Spesielt hadde Bree ikke gjort mye av en tilstedeværelse på sosiale medier før i 2022, da hun angivelig opprettet Instagram -kontoen sin. Det virker som en lang strekning fra danseprestasjonene og cheerleading, til hennes utseende i raunchy voksne bilder og videoer. Det sier seg selv at mange tenåringer, Gen Z, og til og med Millennials, anser henne som et forbilde, spesielt i Australia. Imidlertid er det fortsatt et faktum at hun er gammel nok til å ta sine beslutninger og lede livet sitt slik hun anser som passende, akkurat som alle andre. Hennes mentale helsebevissthet Mesterskap har stått henne i et godt lys, og vi håper at hun holder opp det gode arbeidet.

  • På sidene har Bree vært ærlig om sin egen kamp med mental helse og selvskading.
  • Da hun gikk på skolen og videregående, hadde hun rundt 900 000 følgere på Tiktok.
  • Som nevnt ovenfor, Bree Louise Gjorde navnet sitt på Tiktok ganske raskt, og i 2022 var hun blant listen over stjerner som gjorde det stort på appen.
  • Mens Brees sosiale beretninger kan være for et mer modent alderen publikum, er hun også en talsmann for mental Helse bevissthet.
  • Hun hadde vært en sensasjon i det voksende nettverket som hovedsakelig består av tenåringer og Genz.

Aussie -jenta sa at hun hadde blitt mobbet, og en dag kjørte presset henne over kanten. Hun nevnte sitt selvmordsforsøk, som mislyktes og landet henne på sykehuset. Frøken Louise delte et positivt budskap om godhet og rådet sine etterfølgere til å behandle alle med medfølelse.