Breland Avdeev Webcam

Som er glitterforever17 ? Alt om ham

I tillegg til det, har hun et vakkert par mørkebrune øyne og brunfarget hår. Breland Emory aka Glitterforever17 er en av de kjente amerikanske modellene, Fashionista og Acocal Media Influencer. Breland laster stort sett DIY-relatert videoinnhold på YouTube-kanalen sin som heter ‘Glitterforever17’. Få Brelandemory Onlyfans Lekket bilder og videoer gratis i stedet for å betale $ 4.99 Månedlig på Onlyfans og Breland Emory. Brelandemory Onlyfans lekkasjer er gratis på vår hjemmeside og oppdatert daglig. Tilbake i tid pleide Breland å jobbe i et lokalt kjøpesenter.

Hun er omtrentlig 5 ′ 5 ”tommer Talland veier rundt 57 kg. Hun har en slankbuild.Hun har brune øyne og blonde hår. Hun har vakre øyne som ser veldig tiltalende og langt silkeaktig håret. Personligheten hennes er derimot fantastisk og dristig. 29. november 2022 åpnet Emory en annen kanal med navnet Breland for fansen. Hennes nye kanal har allerede fått over 49 tusen følgere.

Breland Avdeev -estimering laget om Breland Emory

Foto Breland Avdeev Naken – hentet fra nettstedet https: // img.Phmuseum.com/eyJlZGl0cyI6eyJyb3RhdGUiOm51bGwsImpwZWciOnsicXVhbGl0eSI6ODB9LCJyZXNpemUiOnsid2lkdGgiOjE2MDAsImZpdCI6ImNvdmVyIn19LCJidWNrZXQiOiJ2Mi1wbWgtY29tbXVuaXR5Iiwia2V5IjoidXNlcnNcLzI4NDk4XC9ncmFudC1zdWJtaXNzaW9uc1wvMTY5NjVcL3B4enNud2I5OTUxMGE4YWMuanBnIn0=

Tucker Carlson journalist wiki, biografi, alder, kjærester, familie, fakta og mer

Glitterforever17 er en afferisk påvirkning av sosiale medier, skjønnhets- og motekonsulent og markedsførende amerikansk modell. Glitterforever17s YouTube -kanal er i stor grad fylt med humoristiske DIY -prosjekter. Senere endret hun etternavnet fra Emory til Avdeev offisielt 23. august 2022. Paret holder i dag fansen sin engasjert gjennom bildene og videoene sine lagt ut på sosiale medier. Hun er på, vakker og varm.Hun har en slank figur.

  • Breland Emory ble født 18. oktober 1987 i Louisiana, USA.
  • Breland og David hadde et ti-årig forhold, men de endte det begge av personlige grunner etter ti år.
  • Breland har også det eneste fansiden hun opprettet for fansen.
  • Det har ikke vært noen eksakt estimering for å Breland Emory’s nettoverdi ennå.

Glitterforever17 og mannen hennes som klikker på et bilde – kilder; Gossip Biographyshe la ut en video med tittelen ‘Jeg er offisielt forlovet! «Der hennes glede over overraskelsesforslaget er på full visning for hennes følgere. Det har ikke vært noen eksakt estimering for å Breland Emory«S nettoverdi ennå. Vi tror hun har tjent millioner av henne YouTube -kanal.

Dele denne

Hun er datter av Romona Kent som er manager og en far som har en skadedyrbekjempelsesvirksomhet. Hun ble oppvokst av moren sin, og hun foretrekker ikke å snakke mye om faren sin. Paret har fullført mer enn 4 år sammen med økende kjærlighet dag for dag. I tillegg til det, deler de ingen barn sammen.

Breland har også det eneste fansiden hun opprettet for fansen. I hele sin karriere samarbeidet hun med mange kjente YouTubers som Karina Garcia, Lisa Schwartz mer. Derfor, 20. mai 2022, åpnet Breland Emory og ble med på sin egen YouTube -kanal ‘Glitterforever17’. Hun har omtalt mannen sin i YouTube -videoene sine. Breland Emory’s Inntekt, biler, lønn, livsstil og andre detaljer er oppdatert på nettstedet vårt. Breland Emorys nettoverdi i 2022 Breland Emorys nettoverdi varierer fra 1 million dollar til 12 millioner dollar.