Brenda Vanessa Webcam

Brenda Vanessa

Det slutter, men så snart etter at Brenda kaster noe på Carlys hode og blir tatt ut av sikkerhet for å "forårsake en forstyrrelse."Suzanne gir Lucian, hennes trodds døde sønn, tilbake til Brenda 5. april 2022. Selv om hun er sjokkert, blir hun raskt forelsket i Lucian og bånd med ham; Brenda og Sonny begynner imidlertid å ha noen vanskeligheter. Brenda er i tvil om å oppdra Lucian i et mobbemiljø. I mai 2022 ble det avslørt at Suzanne tok Brendas biologiske sønn bort og i hans sted ga Lucian til Brenda, som en lokkedyr i stedet for Alec . Suzannes plan falt imidlertid fra hverandre etter at Brenda, med råd fra Sonny og bestevennen Robin, bestemte seg for å ta en DNA -test på Lucian for å se om han virkelig er hennes biologiske sønn.

  • Den 18. februar ble Sonny og Brenda gift på Archer’s Pavilion.
  • Sonny forteller Brenda at det er noen andre i livet hans, men han tror hun er tapt for ham, akkurat som han mistet Brenda.
  • Brenda beskylder seg selv for Sonnys "død" og prøver å flykte fra Jason for å advare Jax.
  • Brenda vender endelig mot mengden, med tårer i øynene.
Brenda Vanessa Charles og

Foto Brenda Vanessa Naken – hentet fra nettstedet https: // forhåndsvisning.Redd.IT/CFCJPT0ACVZ51.jpg?Bredde = 1940 & Format = PJPG & Auto = WebP & S = F1FBB7EBCD2D415CC680A0EFC9F93B2006508790

Brenda og Sonny gjenforenes senere som Hernando, Lilys far, prøver å ramme henne for drapet på dr. Pierce Dorman. Sonny dreper senere Hernando i selvforsvar og renser til slutt Brenda på alle anklager. Sonny foreslår til slutt og Brenda godtar lykkelig, forutsatt at de kan forlate Port Charles og mobben bak.

Star Siblings: Famous Brothers and Sisters

Jax var fremdeles gift med Miranda, som han trodde var drept i en eksplosjon. I ballsalen finner Brenda navnekortet sitt ved siden av Jax’s. Carly kommer med de signerte skilsmissepapirene og goads Brenda til et argument. Brenda utbryter at Carly er sjalu og en "enorm tispe."Sonny og Shawn griper inn, og de tar setene for ballen.

Brenda Vanessa Brenda klandrer seg selv for Sonny

Foto Brenda Vanessa Naken – hentet fra nettstedet https: // enstagirls.com/wp-content/uploads/2022/01/enstagirls.Com-Brenda-Vanessa-Nude-7.jpg

Les Sweet Message General Hospital’s Vanessa Marcil sendte sønnen og kjæresten på deres femte jubileum – såper.com

Les Sweet Message General Hospital’s Vanessa Marcil sendte sønnen og kjæresten på deres femårsdag.

Klikk her – gratis voksenprat

Brenda Vanessa Han forteller da Brenda

Foto Brenda Vanessa naken – hentet fra Nettsted HTTPS: // cannabiswine.co.UK/WP-Content/Uploads/Sites/10/2022/10/2-372.jpg

Han hvisker Brenda bort på et fly uten å vite at Sonny gjemmer seg om bord. Jax oppdager sannheten om Brendas sykdom og dumper Skye for å holde sannheten fra ham. Han forteller da Brenda at hun ikke dør og bekjenner sin kjærlighet. Brenda vender tilbake til Port Charles i begynnelsen av april 2022 for å delta på sykepleierens ball til Robins ære, som antas død.