Bret Raybould Webkamera

Bret Raybould Og tiden han trakk seg fra komedie

Bret Raybould (’14) sprekker opp sangeren Pepper Solana mens han "synger" Covers of Michael Bublé -sanger med henne under sin komediespesial. Topp, Raybould på scenen tidligere i spesialen før vokalpersonen hans tar over. Han utgjør 1/2 av brødrene Raybould skissekomediegruppe – sammen med sin faktiske virkelige bror og andre tegneserier Jordan. Arbeidet deres har blitt omtalt i AV Club, Funny or Die, og CollegeHumor. Den første – bare pluggene – er en podcast som bare er viet kunsten og handlingen med å plugge. Hver episode Bret vil ha en gjest på for å koble Twitter, Instagram, podcast, hva som helst, og så vil han pakke opp showet.

  • Det svart -hvite bildet øker dens historiske betydning og gravitas, som ingenting annet kan.
  • Den første – bare pluggene – er en podcast som bare er viet kunsten og handlingen med å plugge.
  • Hvis det ikke betyr noe for deg, bare vet bare at det er kryptospråk for “legit-ass mynt.”(For ikke å forveksle med legit Ass-Coin).
  • Hver historie kommer fra et minimum et sannferdig utgangspunkt.
  • Det Raybould har oppnådd er ikke lett i komedie.
Bret Raybould og

Foto Bret Raybould Naken – hentet fra nettstedet https: // i.ytimg.com/vi/b5_b7r0kffe/maxresdefault.jpg

Jeg vil laste opp bare plugs -temaet til alle streamingplattformer, slik at du kan legge det til i treningsspillelistene dine. År med å koble seg til den smertestillende prosessen med å lære å plugge har innpodet deg en mestring av håndverket. Hver gang du plugger sammen, er det som å se Stravinsky spille piano, eller Yamaguchi Figur Skate.

Bret Raybould deres Twitter, Instagram, podcast

Foto Bret Raybould Naken – hentet fra nettstedet https: // pipelineartists.com/innhold/bilder/2022/03/hvorfor-vi-skrev-en-slapstick-komedie-om-løp-selv-selv-en-av-oss-er-en-hvit-fyr.JPEG

Bret Raybould og tiden han trakk seg fra komedie

Mange mennesker fokuserer på å "lage det", som belønningen, kanskje mer penger eller mer berømmelse. Jeg tror flere burde fokusere på å lage den faktiske tingen de elsker i stedet for å prøve å bruke det som et middel til slutt. Jeg har vært flink til å fokusere på å lage det – å lage de tingene jeg vil lage. Det Raybould har oppnådd er ikke lett i komedie. Han dykket i hovedrollen med Lilting Banshees Comedy Troupe på Wake Forest og som praktikant for Conan O’Brien’s TBS Show. Bret Raybould er også verdens første børsnoterte komiker.

Jeg er stolt av å være en tegneserie som kan jobbe ethvert rom. Hvis du holder det ekte og er ærlig og er respektfulle, kan folk være uenige med deg og fremdeles le. Jeg tror ikke hvordan du stemmer overstyrer hvem du er som person, og jeg tror noen ganger at det har gått seg vill i denne epoken. Det er ikke mitt ordtak, men suksess er evnen til å gå fra fiasko til å mislykkes uten å miste noen entusiasme.