Bretman Rock Webcam

10 ting du ikke visste om Bretman Rock

Bretman Rock har også en middels hudfarge med et par svarte øyne og kort svart hår. Bretman Rock ble født som Bretman Rock Sacayanan, hvis navn er en blanding av de populære bryterne, Bret Hart og The Rock. Bretman Rocks fødselsdato er 31. juli 1998 og hans fødested er Sanchez-Mira, Cagayan Valley, Filippinene. På samme måte er Bretman Rock en filippinsk innfødt og er av portugisisk og filippinsk etnisitet. Navnet på faren til Bretman Rock er Edmund Laforge som var tilhenger av profesjonell bryting. På den annen side er navnet til Rocks mor Mercedita som ofte er til stede i Bretmans videoer.

Bretman Rock på samme måte kom Bretman Rock

Foto Bretman rock naken – hentet fra nettstedet https: // pbs.Twimg.com/media/d4amwbuucaaj8u1.jpg

på samme måte, Bretman Rock ble vinneren av Beauty Influencer Award på den førti femtedel People’s Choice Awards i år 2022. I år 2022 ble YouTuber igjen en av finalistene i komedievideo på Shorty Awards. Bretman var da til stede på listen over Variety’s 2022 Power of Young Hollywood i år 2022. 9. mai 2022 var YouTuber til stede i den tredje episoden av James Charles «YouTube Originals -serie, “Instant Influencer” som gjest. På samme måte kom Bretman Rock med sin samling briller, spesielt solbriller, og jobbet sammen med Dime Optics, som er et LA-basert merke i november 2022.

Han begynte å sminke i femte klasse

Deretter kom Bretman med 6 rammer, hvorav 4 allerede var ute på Dime Optics, og 2 av dem var helt ute på Revolve. Identifisering av som homofil og til og med motta hat for det, gjør Bretman Rock alt i hans makt for å hjelpe og støtte resten som ham. Denne avgjørelsen har også ført til at han deltok i mange anti-mobbing-initiativer som Kissandmakeup som ledes av Tarte Cosmetics og tilskuende revolusjon. Han ble oppvokst på Hawaii, og han skaffet seg statsborgerskap ved naturalisering ved naturalisering. De fleste mistenker det Bretman Rock er en moniker som Rock adopterte for å skjule sin sanne identitet. Dette stykket vil fokusere på Rocks karriere, hans familie, hans reaksjon på berømmelse og hans kommende prosjekter.

Bretman Rock Life er allerede på

Foto Bretman rock naken – hentet fra nettstedet https: // i.ytimg.com/vi/5qd2cg8agxo/maxresdefault.jpg

Blir det en følgende Bretman sesong 2? Skjermløp – Skjermløp

Blir det en følgende Bretman sesong 2? Skjermløp.

Klikk her – gratis voksenprat

Bretman Rock siden så mye

Foto Bretman Rock Nude – hentet fra nettstedet https: // pbs.Twimg.com/media/dk1mte-vsaagwdf.JPG: Stor

Bretman har sagt at han ikke vil dele noen intime detaljer om kjæresten eller forholdet deres. Siden så mye av livet hans allerede er på internett, vil han holde denne ene tingen så lav nøkkel som mulig. Han ble født på Filippinene og flyttet til Hawaii, men er også av portugisisk avstamning. Han inneholdt søsteren sin prinsesse Mae i sin første utfordringsvideo.