Briana Cisneros Webcam

Briana Cisneros Bilder, bilder og bilder

"Kanskje vår favoritttrend som har vunnet damp, Curtain Bangs ser super stilig ut og litt retro på samme tid," Southern LivingExplained. Pixies er en annen klassisk stil som var bedårende den gang og fremdeles er bedårende nå, så du vil definitivt be om denne hårklippet i 2022. Ashbriana Cisneros, Nord -Amerika ambassadør for Wella -fagfolk, fortalte listen, hun forventer å se mange dristige stiluttalelser som nissen fra kundene sine. "Tro det eller ei, buzz -snittet gjør et stort utseende," forklarte hun.

Briana Cisneros Dunning fortalte

Foto Briana Cisneros naken – hentet fra nettstedet https: // i0.WP.com/BakThechair.com/wp-content/uploads/2022/02/screen-shot-2022-02-12-at-12.22.35-pm.png?Fit = 664%2C970 & SSL = 1 & Endre størrelse = 1280%2C720

Selv om håret ditt er i den lengre enden av spekteret, kan du fremdeles gi det et skarpt barberhøvel på endene. Poenget er å kutte ryggen til skulderlengden og la den være lenger foran, uansett hva lengden til slutt er. Det skal være en fin, jevn, sømløs overgang som er en total show-stopper.

Briana Cisneros Trending fordi folk vil ha letthet

Foto Briana Cisneros Naken – hentet fra nettstedet https: // i.ytimg.com/vi/ockum4gm7sg/maxresdefault.jpg

Edgy kutt

Vel, med mange kvinner som jobber hjemmefra i disse dager, har de faktisk muligheten til å bli risikabelt med utseendet sitt – fra klærne de bærer til måtene de styler håret. De prøver ut nye utseende som normalt ikke ville fly i kontoratmosfærer. Micro Bangs tar over 2022, og hvis du liker Messier -utseende, kan dette være perfekt. Sasha Ivanovsky fra Hive -salongen fortalte frisyrer at de strukturerte krøllene skaper mye bevegelse mens smellene forbedrer kinnbenene og øynene dine. Det er definitivt et iøynefallende utseende som er både unikt og smigrende. "Denne stilen kan klippe glass med bare ett utseende, og det får enhver klassisk bob eller lob til å se moderne og på trenden," vrir seg.

  • Vel, med mange kvinner som jobber hjemmefra i disse dager, har de faktisk muligheten til å bli risikabelt med utseendet sitt – fra klærne de bærer til måtene de styler håret.
  • Og mennesker med naturlig krøllete hår vil kanskje holde litt lengde.
  • "Det var mye forskning og mye jakt for å få utseendet.""
  • Imidlertid, som Dunning fortalte Zoe -rapporten, i motsetning til en klassisk shag, er ikke topplagene "for korte.""
  • Og etter å ha brukt utallige måneder med å stresse over det hele i karantene, lovet 2022 oss noe interessant nye skjønnhetsutseende – noen bedre enn andre.
Briana Cisneros kan spille

Foto Briana Cisneros naken – hentet fra nettstedet https: // i0.WP.com/www.Esteticamagazine.COM/WP-Content/Uploads/2022/03/Audrina-Patridge-Brianacisneros_275866507_502037888202297_6162400828468113106_n.jpg?Fit = 1200%2C676 & SSL = 1

Kvinner har på seg håret mer naturlig enn noen gang før, ifølge Tovogue, som dekket Pradas vår 2022 moteshow. Designerens stylister lar mange av modellens maner tørke naturlig for å la sine naturlige teksturer skinne gjennom. Side smell kan enten være et super sexy utseende med en ynkere up-do, eller de kan også være søte og uformelle for de Netflix og Chill Nights. Du kan style dem med håret opp eller ned, og du kan leke med krøller og bølger for å få smellene til å virke mer definert. Naturlig ser ut som afros er trender fordi folk vil ha letthet, sa Abdullah. "Vi kommer til å se mer naturlig stil med hår som grøftet varme og kjemikalier," forklarte hun.