Brianna Bella Webcam

Bella Twins«Babybilder

Hun kom deretter tilbake til San Diego for college, og flyttet til Los Angeles et år senere, hvor hun jobbet som servitør på Mondrian Hotel mens hun prøvde å finne en agent. "Våre øyevipper!! Jeg kan ikke! 😩🥰 Baby gutt er allerede 19 uker gammel, "moren til en fablet. Stolt mamma Brie delte to nye bilder av sønnen Buddy mens han lekte med ham hjemme. "Noen vil si hei," skrev moren til to sammen med et bedårende bilde av sønnen Buddy. Storesøster Birdie fortalte broren, som hun kaller "Bud Bud" (vi vet, det er for søt) en "liten historie" da mamma filmet og komplimenterte henne på å være "en så god søster.""

  • Kampen så igjen Nikki hjelpe Brie fra under ringen og manifesterte seg deres forsoning.
  • Få nettleservarsler for å bryte nyheter, live -arrangementer og eksklusiv rapportering.
  • Hun spilte fotball frem til college, da de begynte å modellere, handle og gjøre salgsfremmende arbeid.
  • En innsendingskamp ble valgt og Nikki tapte etter å ha tappet ut til en Boston -krabbe.

Etter at det ble forklart dem at Gail var Bryans kjæreste, angrep Bellas henne, og snudde både Brie og søsterhælen for første gang i WWE -karrierer. 30. januar på Royal Rumble angrep de nok en gang Gail Kim, og igjen den påfølgende natten på Raw. 31. august, den Bella Twins kunngjorde at de ville være en del av sesong tre av NXT, veiledende Jamie. På 19. oktober -episoden av NXT, ertet Nikki en hælvending etter å ha blitt opprørt etter at Kelly Kelly’s rookie Naomi sparket Brie i ansiktet under kampen. Nikki angrep Naomi og kastet til slutt Brie ut av ringen og pin Naomi.

Brianna Bella Breaking News, Live Events

Foto Brianna Bella Naken – hentet fra nettstedet https: // babes.pluss/sexpics/snapleaks/Brianna-Bella/uventet-blowjob-Token/Brianna-Bella-5.jpg

Alle de søteste bildene av Nikki & Brie Bellas sønner, Matteo og Buddy

Tvillingene fikk sin ring tilbake og beseiret funkadactyls på 27. mars-episoden av Main Event etter interferens fra Cody Rhodes, og beseiret dem også på Raw fem dager senere. Tvillingene fortsatte sin feide med funkadactyls i hele april, og beseiret dem i Standard Tag-teamet, og seks-diva tag-teamkamper. The Bellas begynte å feide med Eve Torres etter at de dukket opp som Lumberjills under en Divas Championship -kamp mellom Torres og Natalya på 14. februar -episoden av Raw. Etter kampen angrep de Torres backstage før Gail Kim og Natalya stoppet dem. Uken etter vant Nikki en kamp Royal for å bli nummer én utfordrer for Divas Championship, og utfordret uten hell Torres for mesterskapet 7. mars. Den 29. august 2008 -episoden av Smackdown debuterte Brianna som Brie Bella og beseiret Victoria.

Blå djevler sveip Straits Track and Field Titles – Sault Ste. Marie Evening News

Blue Devils Sweep Straits Track and Field Titles.

Klikk her – gratis voksenprat

Brianna Bella får nettleservarsler

Foto Brianna Bella Naken – hentet fra nettstedet https: // www.Babepedia.com/bilder/briana%20bella.jpg

Hun sammen med Nikki, også en proffbryter, modell og skuespillerinne, er signert til World Wrestling Entertainment, Inc. , og har opptrådt flere ganger som tag -team. Tvillingene fikk mye oppmerksomhet da Tag Team Partners i ringen ved å praktisere ‘Twin Magic’, bytte posisjoner på baksiden av dommeren for å ta en overtak på spillet. Brie og Nikki gikk også inn i underholdningsindustrien med modellering, skuespill og kampanjer.