Brianny Terry Webcam

Kristy Hawkins, Brianny Terry har episk frem og tilbake for ny Deadlift Record

Brianny var i stand til å fjerne Kristy’s Squat, men falt til Hawkins benkpress. Likevel var det knebøyene som hadde den mest intense handlingen. 2022 -sprettenes rekordbrytere viste seg å være et stort møte for rekordbrudd. Ikke minst, var det episke showdown mellom Kristy Hawkins og Brianny Terry.

Brianny Terry 2 kg over sin verden

Foto Brianny Terry Nude – hentet fra nettstedet https: // cdn3.fitte.Surf // Uploads10/Images/6/890/Curvy-Brianny-Terry-CEW2M7.jpg

PowerLifter Brianny Terry (75 kg) Deadlifts 267.5 kilo i trening – 2 kg over verdensrekorden – Barbend

Powerlifter Brianny Terry (75 kg) Deadlifts 267.5 kilo i trening – 2 kg over verdensrekorden.

Klikk her – gratis voksenprat

Brianny ville imidlertid ikke bli avskrekket, og treffer 563 lb på sin andreatempling, og brøt den rekorden. Dette varte imidlertid ikke lenge, da Kristy ville følge henne opp med en sekunds heis på 567 pund. Dessverre ville Terry svikte sitt tredje forsøk, da hun gikk for 586 pund. Topp satte en kirsebær på toppen av en episk forestilling, ville Kristy forlenge sin nye rekord lenger, og slo 578 pund på hennes siste go. I tillegg til deadlift -rekorden, var dette også nok for en rekordliv totalt heis.

Kristy Hawkins Og Brianny Terry Break Get World Record Deadlifts mot hverandre

Det er ikke klart om Terry vil kreve en verdensrekordvekt på vektstang. En av emnene som ble såret i skuddvekslingen ble tatt i varetekt på åstedet og siktet for drap. Fire andre fag flyktet fra åstedet og ble antatt å ha kommet tilbake til Mexico. En av de fire flyktningene ble arrestert av meksikanske myndigheter i september 2022. Funksjonsbilder fra @Kristy_Hawkins og @Briannyt Instagram -sider.

Brianny Terry Powerlifter Brianny Terry

Foto Brianny Terry Naken – hentet fra nettstedet https: // cdn2.Nudegirls.Wiki // Uploads9/Images/2/18/Athlete-Brianny-Terry-World-Record-Holding-PowerLifter-Jstb41.jpg

Kraftløfting Brianny Terry Ikke tuller med treningene hennes. Den 24 år gamle, 75 kilo løfteren skal etter planen konkurrere på Verdens Raw Powerlifting Federation Showdown i 2022. 26, 2022. Den september. 9, 2022, Terry tok med seg Instagram -siden sin for å dele en video av hennes fantastiske 267.5-kilogram (589.7-pund) rå dødløft-hele to kilo (4.4 pund) over hennes nåværende dødløft verdensrekord. 30. oktober 2022 eremnet som ble såret i den første skuddvekslingen, erklærte seg skyldig for førstegrads drap.

PowerLifter Brianny Terry Får uoffisiell verdensrekord med 589 7 lb deadlift

Synspunktene uttrykt på dette nettstedet kan komme fra individuelle bidragsytere og gjenspeiler ikke nødvendigvis synet på Barbend eller noen annen organisasjon.

  • 2022 WRPF -showdown begynner den september. 25, men alle kvinnelige deltakere vil konkurrere den september. 26.
  • Av de syv vant hun gull fire ganger, sølv to ganger, og savnet pallen bare en gang – 2022 Southern Powerlifting Federation Slingshot Record Breakers, hvor hun rangerte åttende.
  • Funksjonsbilder fra @Kristy_Hawkins og @Briannyt Instagram -sider.
  • Dette var den samme hendelsen, i Dublin, California, der Cailer Woolam stjal showet.
  • Skytevåpnene som ble brukt av de kriminelle som drepte ham var en del av Obama Justice Departments operasjon raskt og rasende.