Briatney Portillo Webcam

Onlyfans -stjernen, 20, sier at hun fikk hjerteinfarkt med å delta i tørr scooping viral Tiktok -utfordring

Imidlertid svelger Tiktok -brukere munnfuller av pulveret av seg selv, og tror det har sterkere effekter. Pulver før trening består vanligvis av koffein, B-vitaminer og kreatin, som gir mer energi og øker muskelvekst. "Dere gjør ingenting," sa O’Rourke til tjenestemenn i Texas som ga oppdateringer om masseskytingen på en Uvalde Elementary School.

Hvem er Briatney Portillo? Tiktok -brukeren har hjerteinfarkt etter ‘Dry Scooping’ – HITC – Fotball, spill, filmer, TV, musikk

Hvem er Briatney Portillo? Tiktok bruker har hjerteinfarkt Etter ‘tørr øse’.Se full dekning på Google News

Klikk her – gratis voksenprat

Briatney Portillo av deres

Foto Briatney Portillo Naken – hentet fra nettstedet https: // i2 -prod.DailyStar.co.Storbritannia/innkommende/artikkel24276604.ECE/Veksler/S1200D/1_SCREENSHOT-2022-06-08-AT-183628.jpg

En scoop inneholder omtrent 350 milligram koffein og en mengde aminosyrer ment å styrke energi. Briatney Portillo sa “Jeg begynte å tøffe litt vann, men halsen var bare ekstremt tørr og tannkjøttet mitt brant. Når choking-episoden avtok, begynte hun sin typiske legg-dagstrening, og gjorde flere representanter med dødløft, knebøy og hoftestøtter med 60 pund vekter. For optimale resultater foreslår Redcon1 å ta ett øse av deres totale krig før trening 30 minutter før styrketrening med 4-6 gram vann, per selskapets nettsted.

De 23 sprøeste Tiktok -utfordringene så langt

“I garderoben til jobben min begynte jeg å bli varm, selv om det var kaldt der inne. … Jeg begynte å svette mye og ble gjennomvåt selv om jeg hadde på meg bikini. Så kom smertene mine tilbake, og denne gangen var det mer intenst, ”sa hun. "Brystet mitt føltes veldig stramt og tungt, jeg begynte å svette mye igjen og hele venstre side av kroppen min gjorde så vondt," sa hun.

  • … Jeg begynte å svette mye og ble gjennomvåt selv om jeg hadde på meg bikini.
  • De sa at jeg hadde det bra å trene innen 3–4 dager etter sykehusinnleggelsen og å begynne å se pulsen min på enten en Fitbit eller en smartklokke, ”sa Portillo.
  • Polisen og EMT -ene var som: "Kanskje det bare er angst fordi du er i ferd med å danse," husket Portillo, som har jobbet som stripper i mer enn ett år.
  • Dr. Harkin la til at alle med hjerteforhold, høyt blodtrykk eller arytmier bør sjekke med legen sin før han prøver et supplement før trening før trening.
  • I april 2022 deltok Briatney Portillo, 20, i Tiktoks "Dry Scooping" -utfordring.
Briatney Portillo -filmer, TV, musikk

Foto Briatney Portillo naken – hentet fra nettstedet https: // www.solen.co.UK/WP-Content/Uploads/2022/06/Nintchdbpict000657064128.jpg

"Polisen og EMT -ene var som:" Kanskje det bare er angst fordi du er i ferd med å danse, "husket Portillo, som har jobbet som stripper i mer enn et år. På grunn av sin alder og yrke antok akuttmedisinsk teknologi opprinnelig at hun bare opplevde et angstangrep som ble utløste av presset om å måtte kle av seg foran fremmede for penger. Portillo klarer seg bedre nå og har blitt klarert for å trene igjen, men hun har fått beskjed om å unngå koffein for nå, rapporterte Daily Dot. "Mine tanker nå om Tiktok og sosiale medietrender er hvis det ikke er en dans, ta kontakt med en lege på forhånd," sa hun. Tørr øver. Medisinske fagpersoner trodde i utgangspunktet ikke at hun hadde hjerteinfarkt på grunn av sin unge alder.

Hvem er Briatney Portillo? Wiki, biografi, alder, familie, Tiktok Challenge, Video, Instagram

Det er et koffeinholdig stoff som idrettsutøvere har en tendens til å blande seg med vann og drikke før de trener for å forbedre utholdenheten, utholdenheten og fokuset. Portillo sier at hun også vil styre fri for Tiktok -utfordringer fra nå av. Det hele var virkelig traumatisk, ”sa hun før hun advarte andre unge fans av den virtuelle plattformen mot å delta i potensielt farlige trender.

Briatney Portillo trener for å forbedre deres

Foto Briatney Portillo naken – hentet fra nettstedet https: // www.solen.co.UK/WP-Content/Uploads/2022/06/Nintchdbpict000657063928-1.jpg

Noen pre-treningsøkter har 250 milligram koffein i ett øse, som ifølge USDA er tre ganger mengden i en kaffe. Pulverene har en tendens til ikke å være sterkt regulert av US Food and Drug Administration, noe som betyr at mengden koffein i det kan være vanskelig å vite helt sikkert. Koking fortalte også helse.com som kveler er en annen stor risikofaktor når du svelger pulver hele, akkurat som kanelutfordringen.