Briddgette B Webkamera

Bridgette B kjæreste 2022

Libras er vanligvis veldig kjærlige med sine elskere og åpne når de leverer komplimenter. De mest kompatible skiltene med Vågen anses generelt å være Gemini, Leo, Skytten og Vannmannen. De minst kompatible skiltene med Vågen anses generelt for å være kreft og Steinbukken. Bridgette B har også en regjerende planet av Venus.

  • Bridgette B har også en regjerende planet av Venus.
  • Ble født Luz Abreu 15. oktober 1983 i Barcelona, ​​Spania.
  • I følge kinesisk dyrekretsen ble Bridgette født i grisen.
  • Hun var medlem av Chi Omega sorority mens Delta på Kent State University hvor hun mottok sin Bachelor of Science -grad i mote Merchandising.
  • Som mange kjendiser og kjente mennesker, holder Bridgette sitt personlige og kjærlighetsliv privat.
  • Bridgette flyttet til Amerika i 2004.

I følge våre poster har hun ingen barn.

Briddgette B for å være Gemini

Bridgette b

I løpet av åttitallet smuldret Berlin Wall, nye datateknologier dukket opp og blockbuster -filmer og MTV omformet popkultur. En Vågen forelsket liker å ødelegge og bli bortskjemt. De vil også fortelle deg hvor glade de er.

Hun var medlem av Chi Omega sorority mens Delta på Kent State University hvor hun mottok sin Bachelor of Science -grad i mote Merchandising. I følge kinesisk dyrekretsen ble Bridgette født i grisen. Folk som er født i grisen er godmannen. De tilgir alltid andres feil, som til tider kan oversettes til naivete og stengellighet. 1980 -tallet var tiåret med stort hår, store telefoner, pastelldrakter, kållapp barn, Rubiks kuber, yuppies, air jordans, skulderputer og pac mann.

Bridgette B vender 39 inn

Hun er ikke dating noen for tiden. Bridgette hadde minst 1 forhold i fortiden. Bridgette B har ikke tidligere vært engasjert. Hun ble født i Barcelona, ​​og flyttet til USA i 2004.