Bridgett Goudz Webkamera

Hvem er Brigitte Goudz? Wiki biografi, alder, høyde, kjæreste

Goudz mener at utsikt over viktigheten av kvalitet ernæring var en av de største nybegynnerens feil hun gjorde. Ikke å følge en effektiv ernæringsplan hindret fysikkutviklingen hennes, da hun følte at kroppen hennes ikke reagerte selv på hennes intense treningsøkter. Brigitte er ganske aktiv på flere populære sosiale medier Nettverk, da dette er veldig viktig for karrieren hun har bygget for seg selv på internett. Hun har langt svart hår og brune øyne, er 5ft 6ins (1.67m) høy, og veier rundt 140 kg . Bare fans, kondisjonsmodell og sosiale medier Influencer Courtney Clenney angivelig knivstukket kjæresten i hjel. Imidlertid er hovedfokuset hennes på vektløftingstrening, og det er tydelig i hennes treningsreigmenter.

  • Hun har aldri nevnt eller lagt ut noen bilder av en nåværende eller tidligere kjæreste.
  • Hun begynner øyeblikkelig å legge mer og mer til sin gjeng med fans, og da kom hennes første pause som en modelleringsgruppe som ble kalt henne opp for sin aller første fotoshoot noensinne som modell.
  • Brigitte er en veldig kommunikativ person og har mange venner i treningsbransjen.
  • Hun har blitt omtalt på en rekke omslagssider med populære magasiner, og har posert for annonser og reklamefilmer for noen av de mest populære klesmerkene i USA.
  • Hun delte en gang at hun bruker en spesiell mobiltelefonapplikasjon gjør denne prosessen raskere og enklere.
  • Bilder via Instagram @Brigittegoudzbrigette Goudzis En kondisjonsmodell som har fått en massiv sosiale medier følgende.

Blant hennes favoritt grønnsaker er tomater og agurker, salat, spinat og rødbeter. Hun liker også gresskar og søtpoteter, og spiser noen ganger til og med fullkornsbrød for å sikre at hun får nok karbohydrater. For å pakke kostholdet sitt med nok fett, anbefaler Brigitte å spise nøtter, kokosnøtt og olivenoljer. Hun forbruker også kosttilskudd for å hjelpe kroppen hennes til å vokse på en ordentlig måte, for eksempel L-karnitin, yohimbine, kreatin osv. La oss finne ut mer om hennes personlige liv, kroppsmålinger, alder osv.Bare en enkel påminnelse om at artikkelen er opprettet og eid bare av Biographytribune.com. Hun har aldri nevnt eller lagt ut noen bilder av en nåværende eller tidligere kjæreste.

Hennes sjenanse og negative selvbilde gjorde henne til en introvert som var redd for å snakke og uttrykke seg blant sine jevnaldrende. Brigitte er veldig hemmelighetsfull når det gjelder hennes kjærlighetsliv, ettersom hun ikke har delt mye om fortiden og nåtiden sin med publikum. Bilder via Instagram @Brigittegoudz Når det kommer til kosttilskuddene hennes, har Goudz en heftig mengde som hun tar. Hennes typiske daglige stabel består av BCAAS, ZMA, myseprotein, L-karnitin, kreatin og yohimbin.

Bridgett Goudz sy det du viser det

Foto Briggitte Goudz naken – hentet fra nettstedet https: // cdn2.NSFW.xxx // uploads9/bilder/1/104/atlet-brigitte-goudz-gcr4u4.jpg

Brigitte Goudz

Ikke rart at hun ble forsidejenta for forskjellige magasiner og ble også kontaktet av en rekke motemerker. Brigitte er veldig aktiv på forskjellige berømte sosiale medier Plattformer, da dette er en stor del av modelleringsyrket hennes. Hun startet sin Twitter -konto i juni 2022, men hun har ikke vært aktiv på den siden 30. juli 2022. Instagram-kontoen hennes er der hun er mest kjent, med omtrent 500 000 følgere og nesten 700 bilder delt.

Hvem er Morris Chestnuts kone Pam Byse? Hennes wiki: alder, nettoverdi, bryllup

Brigitte har siden blitt sponset av en rekke treningsselskaper, inkludert krenk kleskode, granitttilskudd, nutrichef, og jeg syr det du viser den blant andre. Hun har blitt omtalt på en rekke omslagssider med populære magasiner, og har posert for annonser og reklamefilmer for noen av de mest populære klesmerkene i USA. Brigitte prøver aktivt å bli en del av filmindustrien, ettersom hun har prøvd på roller, men har ikke fått en så langt. Brigitte Goudz Tar henne trening veldig alvorlig, og treffer vanligvis treningsstudioet minst fem eller seks ganger i uken. Hun vil starte treningsøktene sine med en cardio-oppvarming, vanligvis i omtrent 5-10 minutter. I tillegg til det, har hun vært kjent for å treffe tredemølle eller trappemester for en full cardio -trening, når hun trenger å forbrenne litt fett.

Hun delte en gang at hun bruker en spesiell mobiltelefonapplikasjon gjør denne prosessen raskere og enklere. Hun deler at det er bedre å opprettholde et jevnt kosthold, og spise sunn mat hele tiden, og ikke å endre for mye. Det hjelper en person til ikke å føle seg begrenset i valget av retter, og viser alle mulighetene for konstant sunn mat. Brigitte foretrekker sesongens frukt og grønnsaker, og spiser ofte vegansk mat mens hun synes den er veldig næringsrik og velsmakende. Brigitte er kjent for sin delikate holdning til alle nykommere som bestemmer seg for å gjøre regelmessig trening til en del av livet.