Bridgget B Webkamera

Bridgette B Biografi, alder, høyde, wiki og mer

Da forholdet deres mislyktes, Bridget begynte dating Oscar Marone, som ble brakt inn på sykehuset etter å ha blitt skutt. Oscar foreslo senere ekteskap med Bridget etter noen få datoer, og de dro sammen til København. Noen måneder senere kom Bridget imidlertid tilbake alene, og kunngjorde at hun og Oscar hadde brutt opp.

Bridgget B Nei for å være en fantastisk

Mandii b og Bridget Kelly, Skapere av podcasten «Se, tingen er,» Diskuter sikring av syv -sifret salgsavtale med Gumball – The Source Magazine

Mandii b og Bridget Kelly, Skapere av podcasten «Se, tingen er,» diskutere å sikre syv-sifret salgsavtale med Gumball.

Klikk her – gratis voksenprat

Hans nye ambisjon jobber som en underholder, prøver å rekruttere gift for bassengets evner, og jeg-nei for å være en fantastisk gitarist; Imidlertid mislykkes begge forsøkene. I sin slutt begynner han å jobbe som servitør i Jam’s Restaurant. I en alternativ avslutning vender han også tilbake til hjemlandet, bare for å finne at tvillingbroren hans har forsvunnet, og noe har skjedd med moren og faren hans (ifølge Bridgets onkel). Bridget ringte Moren Brooke Logan Forrester for å informere henne om at hun er tilbake i byen. Både Brooke og Bridgets yngre søster Hope Logan var overlykkelige av nyhetene.

B & B -forhåndsvisninger, teasere og spoilere

Den første offisielle utstillingen noensinne som søkte om Bardots innflytelse og arv åpnet i Boulogne-Billancourt 29. september 2009-et døgn etter hennes 75-årsdag. Bridget kom hjem to ganger i 2022, en gang for halvsøster HOPEs siste bryllup til Liam Spencer, og en gang for tanten Katies bryllup til Thorne. Senere samme år, Bridget ringte inn for å gratulere Brooke og Ridge for å gjenforenes og for å uttrykke bekymring for at Quinn fremdeles er i Erics liv. Bridget kom tilbake igjen i 2022 for å delta på vielsen av Rick og Maya Avant. Like etterpå, Bridget begynte å date og ble senere forlovet med Nick Marone.

Bridget snakket med Brooke Forrester over telefonen i episoden 31. mars og avslørte at hun var tilbake i Los Angeles. B & B -fans så et raskt glimt av Bridget på University Hospital, hvor hun jobber mens de takler noen omstruktureringsendringer. Hun avslørte ikke noe om formuen eller inntektene hans. Kildene som er tilgjengelige på internett og sosiale medier, sies det at Bridgets nåværende nettoverdi er ca $ 2 millioner dollar.