Briggitte Goudz Webcam

Brigitte Goudz«s wiki biografi, alder, høyde, vekt, kjæreste

Registrer deg til GI -nyhetsbrevet for å ha nyheter, treningsøkter, dietter og eksklusive tilbud. Undertrykker nedbrytning av protein og er en effektiv energikilde under trening. Onlyfans, Fitness Model og sosiale medier påvirker Courtney Clenney angivelig knivstukket kjæresten i hjel. Staff News Writer og Intervjuer for MMA, Powerlifting, Bodybuilding, Strongman og CrossFit. Brigitte har også sitt eget nettsted der du kan lære mer om henne, se på treningsrutinene hennes, lese andre menneskers vitnesbyrd, handle tingene hennes eller kontakte henne hvis du har noen bekymringer eller anbefalinger. Hun er 5ft 6ins (1.67m) høy med lang svart hår og brune øyne, veier omtrent 130 pund, og har lenge svart hår og brune øyne .

  • Brigitte er noe glad i å gå ut og feste – hun gjør det ikke så ofte, men liker oppmerksomheten hun får på klubbene.
  • Dette er produktene som hun føler gir henne de beste resultatene for treningsøktene sine.
  • Brigitte bruker en app for å spore kaloriene og det daglige makronæringsstoffforbruket.
  • Hun begynte å gjøre vekttrening, noe som hjalp henne til å innse at dette var et ekstremt under brukt aspekt av kvinnelig kondisjon.

Goudz liker å starte treningsøktene sine med en cardio-oppvarming, vanligvis på tredemølle eller trappemester i 5-10 minutter. Med sin romanmodelleringssuksess fokuserte Goudz all sin energi på å bli en fitnessmodell på heltid. Etter hvert som tiden gikk, begynte prosjektene hennes å bli større, og hun har siden modellert for store magasiner og merkevarer. Utover hennes forbedrede selvtillit og selvbilde, og la ut bilder av seg selv på internett ga henne muligheten til å gjøre en karriere ut av sin lidenskap. Bilder via Instagram @Brigittegoudz Når det kommer til kosttilskuddene hennes, har Goudz en heftig mengde som hun tar. Hennes typiske daglige stabel består av BCAAS, ZMA, myseprotein, L-karnitin, kreatin og yohimbin.

Briggitte Goudz i motsetning til de fleste

Foto Briggitte Goudz Naken – hentet fra nettstedet https: // cdn2.Porn7.NET // Uploads9/Images/1/673/Athlete-Brigitte-Goudz-Emxiwb.jpg

Rette fakta: Årsaken til at kroppsbyggere mangler kostfiber og hvorfor det er farlig

Brigitte supplerer kostholdet sitt med BCAAS, ZMA, Whey Protein, L-Carnitine, Creatine og Yohimbine. Fisk er også et viktig element i kostholdet ditt, først og fremst på grunn av oljen, og du bør konsumere det minst to ganger i uken. Brigitte liker å gå på så fredelige steder som Ricketts Glen State Park hvor hun kan være i nærheten av naturen og se på ville fossefall og skoger. Nesten ingenting er kjent om Brigittes utdannelsesbakgrunn, bortsett fra at hun matrikulerte fra videregående skole i Pennsylvania i 2022. Hun har aldri nevnt hvilken høyskole eller universitet hun ble uteksaminert fra, selv om Instagram -beskrivelsen hennes sier at hun har en BA i biologi. Brigitte er en naturelsker og tilbringer mesteparten av sin fritid i en park i nærheten av huset sitt, mens hun av og til går på camping og fotturer i fjellet med vennene sine.

En annen ting hun ikke gjorde riktig, var å ta en pause, noe som er viktig for musklene dine. Brigitte er en stor beundrer av trening og har sine egne avguder – hun har tidligere kalt BodyBuilder Cassandra Martin og IFBB Pro Athlete Ariel Khadr. Brigitte har andre interesser enn å trene og gå på treningsstudioet på fritiden. En av disse er å reise, og hun besøker ofte nydelige steder, enten for å modellere fotoshoots eller for glede – mange bilder fra forskjellige destinasjoner finner du på Instagram -kontoen hennes. Hun er også en stor dyreelsker, men hun kan ikke beholde et kjæledyr fordi hun ikke har nok fritid til å vie til det.

Briggitte Goudz gjør det så ofte, men

Foto Briggitte Goudz Naken – hentet fra nettstedet https: // cdn3.nakenbilder.Org/Brigitte-Goudz-oeexhqnopu/Brigitte-Goudz.Webp

Liv og prestasjoner av Brigitte Goudz

I følge Brigitte Goudz, Hun var besatt av trening i begynnelsesdagene og ga ikke kroppen nok tid til å hvile og komme seg etter treningsøkter. I motsetning til de fleste jenter som blir med på et treningsstudio for første gang, Brigitte Goudz hoppet over cardio -delen og satte kurs rett til vektrommet. Endringen hun så i kroppsbygningen sin gjennom motstandstrening fikk henne til å innse at det er et ekstremt underutnyttet aspekt av kvinners treningsrutiner. Brigitte begynte å legge ut på nettet for å dele sin transformasjon og fremgang med resten av verden. I løpet av tre år begynte hun å få en alvorlig følge på Instagram, med folk som ble tiltrukket av hennes positive tankegang, og sinnssyke kroppsbygning.