Britannia Razvi Webcam

Brittanya Razavi Etnisitet, nasjonalitet, Bio, nettoverdi 2022, mann, alder

Hennes popularitet på sosiale medier fikk ganske oppmerksomheten som landet hennes spillejobber i underholdningsvirksomheten. Hun har dukket opp i forskjellige magasinreklamer som MMA Sports Magazine, Savage Tattoo, Rebel Ink og mange flere. Dette er sannsynligvis grunnen til at hun var omslagssidemodell for mange tatoveringsfokuserte magasiner. Hennes popularitet vokste en enorm høyde som hjalp hennes landjobber i åtte populære magasiner på bare åtte strake måneder. Brittanya Razavi Instagram er også grunnen til hennes berømmelse.

Britannia razvi hennes eksistens og
  • Dessuten utnyttet Brittanya sin eksistens og deltakelse i å lage innhold og fikk en enorm 130K -fan etter YouTube -kanalen.
  • Etter en tid slo hun opp med Nico på grunn av en eller annen grunn.
  • Hun er en vellykket kvinne nå og elsker familien sin så mye.
  • Hun har dukket opp i forskjellige magasinreklamer som MMA Sports Magazine, Savage Tattoo, Rebel Ink og mange flere.
  • Kjendisen var tre måneder gravid på den tiden.
  • Videre dukket Brittanya opp i utallige realityshows Rock of Love, I Love Money.

Britts far ble siktet og fengslet da hun var femten år gammel. I 2009 befant Britt seg nesten i samme situasjon da hun påberopte seg skyldig i fysisk angrep på en kvinne. Hun ble låst i syv måneder før hun ble løslatt på en halv million kausjon. Mannen hennes var veldig støttende i denne utfordrende tiden og besøkte henne hver lørdag i syv måneder.

Familie liv

California Local begynte som en nettbasert livspersonlighet. For å forbedre skjønnheten hennes, har Brittanya tatoveringer nesten over hele kroppen. Hun er ganske sjenerøs i å flagre de blekkede tatoveringene, hvorav noen hun også har åpnet seg for å gi mening.

Britannia Razvi -virksomheten, og det er informasjon

Brittanya Razavi Etnisitet, nasjonalitet, Bio, nettoverdi 2022, mann, alder

Penger ble brakt inn i verden i 2022, noe som ville gjøre ham åtte år gammel fra dette inneværende år. Hans søskenlegende, så igjen, ble brakt inn i verden fire år senere. Videre endte forholdet deres på veldig kort tid.

Det er som det kan, noen få mennesker har hevdet at realitystjernen fikk brystene hennes forbedret. For ikke å overse, har Brittanya på samme måte prydet fronten til noen få magasiner. Dette var for populære distribusjoner, for eksempel Savage Tattoo, som utvilsomt betalte godt for stjernens image. Tilsvarende er hennes eldre søster, Tiffany O’Campo, en kjent gründer. Faren eier en virksomhet, og det er informasjon som faren en gang ble arrestert, hvoretter hun tok seg av hele familien. I tillegg, når det gjelder utdannelsesbakgrunnen hennes, er hun utdannet på videregående skole.