Britney Kitten Webcam

Britni kattunge biografi, nettoverdi, wiki, videoer, bilder, bio, alder og nye oppdateringer

En dokumentar om Spears karriere og konservatorium, innramming Britney Spears, hadde premiere på FX i februar 2022. Spears avslørte senere at hun hadde sett deler av dokumentaren, og uttalte at hun følte seg ydmyket av oppfatningen av henne som ble presentert, og at hun "gråt i to uker" etter den første sendingen. Den påfølgende måneden inngav Ingham en begjæring om å erstatte Jamie permanent med Montgomery som konservator for Spears person, og siterer en 2022 -ordre som bestemte at Spears ikke hadde kapasitet til å samtykke til medisinsk behandling av noen form.

Britney Kitten som Spears ikke gjorde det

Hun vokste opp i landlige Louisiana i en familie plaget med rus og vold, noe som gjorde henne til en ideell kandidat som skal overleveres til industrien. I en alder av åtte reiste Britney og moren Lynne til Atlanta for en audition på 1990 -tallet Revival of the Mickey Mouse Club. Casting -direktør Matt Cassella avviste henne på grunn av sin unge alder, men henviste henne likevel til deres talentagent Nancy Carson. Hun flyttet deretter sammen med moren sin til New York og gikk på Professional Performing Arts School. Like etter landet hun en jobb som en understudy i Broadway -musikalen Ruthless! I mars 2009 ble Spears kunngjort som det nye ansiktet til klesmerket Candies’s.

Britney Spears Gjennom årene

S Lead Single "I’m A Slave 4 U", og musikkvideoen ble også kreditert for å distansere henne fra hennes forrige "sunn bubblegumstjerne" -bilde. Brittany Spanos of La Weekly uttalte at Spears "satte baren for" voksen alder "overgang tenåringspopstjerner ofte sliter med". Etter å ha dukket opp i sceneproduksjoner og TV -serier, signerte Spears med Jive Records i 1997 i en alder av 15 år. Jeg gjorde det igjen, er blant de mest solgte albumene gjennom tidene og gjorde Spears til den mest solgte tenåringskunstneren gjennom tidene. Jeg gjorde det igjen holdt plata for det raskest solgte albumet av en kvinnelig artist i USA i 15 år.

Britney kattunge la ukentlig oppgitt
  • Hun har oppnådd sin livslange drøm om å bli en vellykket sanger, men denne suksessen har krevd at hun ble en del av et mørkt, manipulerende, voldelig system.
  • I 2008 listet MTV forestillingen som nummer én åpningsøyeblikk i historien til MTV Video Music Awards, mens Blender Magazine siterte det som et av de tjuefem mest sexy musikkøyeblikkene på TV-historien.
  • I mai 2007 produserte hun en serie salgsfremmende konserter på House of Blues -arenaer, med tittelen M+M’s Tour.
  • I mars 2022 ble det bekreftet av People Magazine at Spears ville gi ut en ny singel, "Pretty Girls", med Iggy Azalea, 4. mai 2022.
  • Etter et par album, hvor hun gikk fra å synge “Jeg er ikke så uskyldig” til “Jeg er en slave 4 u” (kan vi være mindre subtile?), Ble Britney en fullvokst kvinne og en bransjeveteran.

Den påfølgende måneden har hun hatt hovedrollen på Will & Grace-episoden "Buy, Buy Baby" som skapet lesbisk Amber-Louise. Hun kunngjorde at hun ikke lenger studerte Kabbalah i mai 2006, og forklarte: "Min baby er min religion". Spears stilte naken for august 2006 -omslaget til Harper’s Bazaar; Fotografiet ble sammenlignet med Demi Moores August 1991 Vanity Fair Cover. I november 2006 søkte Spears for skilsmisse fra Federline, med henvisning til uforsonlige forskjeller. Deres skilsmisse ble avsluttet i juli 2007, da de to nådde et globalt oppgjør og gikk med på å dele felles varetekt av sønnene sine.