Brittany Fulan Webcam

10 ting å vite om Tommy Lees nåværende kone, Brittany Furlan

Andre internettstjerner som dukket opp i videoen var Jenna Marbles og Bart Baker. Musikkvideoen var ikke den eneste gangen de to samarbeidet da Furlan senere ble omtalt på Pitbulls YouTube -kanal i en serie som heter Gentleman Code. Brittany Furlan er kanskje USAs mest populære internettpersonlighet. Hun er aktiv på forskjellige sosiale medier plattformer og har en betydelig fanbase, med over 2.5 millioner følgere på Twitter og over 2 millioner på Instagram.

Furlan har kanskje ikke så øyeblikkelig gjenkjennelig med et navn som Lees ekser, men den tidligere Vine -stjernen smidd fortsatt sin egen vei med 2.5 millioner Instagram -følgere og en podcast å starte opp. En annen måte Furlan skiller seg ut fra tidligere koner er deres 24-års aldersgap. Hun tror mannen sin verden og forteller Fox News i januar 2022, "Tommy er veldig morsom, han er klønete, han er min beste venn.Tre måneder etter deres lavmælte bryllup er nygifte Tommy Lee og Brittany Furlan fremdeles helt i bryllupsreise-fasen. Mötley Crüe -trommeslageren, 56, kunne ikke la være å legge ut et varmt bilde av bruden hans mens de var på en strandtur, og tegnet den, “Dayum!!! På bildet, som du kan se nedenfor, poserer Brittany, 32, mens du har på seg en svart, pushup -bh og bittesmå thong under en fiskenettdekke – hvis du faktisk kan kalle det det.

Brittany Fulan Diamond Ring

Foto Brittany Furland naken – hentet fra nettstedet https: // metalheadzone.COM/WP-Content/Uploads/2022/10/Tommy-Lee-Wife-Brittany-Furlan-1200×675.jpg

Brittany Furlan Bio

På tidspunktet for Hollywood -parets forhold var Anderson hans tredje kone. Lee var tidligere gift med Elaine Starchuk og lyngelås. Nå er Mötley Crüe -rockeren gift med sosiale medier Influencer Brittany Furlan.

  • På rapporteringstidspunktet har Furlan 1.8 millioner følgere på Tiktok.
  • Unødvendig å si, det er et ultra sexy antrekk, og Tommys elsker det.
  • Som fans kanskje vet, har Tommy Lee berømt bundet knuten til Elaine Starchuk, Heather Locklear, Pamela Anderson, og sist, Brittany Furlan.
  • Hun var kjent for å lage humoristisk innhold med hundene og inntrykkene sine, inkludert ghetto Dora -serien.
  • Hun ble også sett i tre episoder av Reality Hell, et uskriptet TV -program.

Hun har vært gift med en populær låtskriver, musiker og trommeslager, Tommy Lee siden februar 2022. Duoen møttes i 2022 etter at de hadde fulgt hverandre på Instagram. Videre viste Furlan sin hjerteformede diamantring på Instagramen sin etter forlovelsen med mannen sin i februar 2022. Furlan er veldig åpen om å være talsmann for mental helse når hun deler den tittelen over henne sosiale medier Profiler. Hun er også veldig vokal om bruken av CBD for å lindre, ikke bare, angsten, men også hundens angst.