Brittany Renee Webcam

Indiana Woman sier at hun er en savnet jente som forsvant for 21 år siden

Hun oppfører seg som en storesøster, ”sa Stevenson, som nå snakker med McElroy på en nesten daglig basis. Et stort, rundt arr kan tydelig sees på Stevensons øvre mage. Stevenson har flere andre arr på magen fra operasjoner hun sa at hun gjennomgikk som barn. Men hun kan ikke huske hva nøyaktig disse operasjonene var, eller av hvilken grunn.

Hun sa at hun ikke kjente adressene til kvinnene som angivelig hadde omsorg for barnet; Hun sa bare at hun trodde de var i California. I 2001 måtte Parker vises i retten for å forklare hvorfor hun ikke hadde tatt Bretagne til en farskapstest. Hun fortalte den samme dommeren at Brittany bodde sammen med slektninger, og det var ingen oppfølging fra retten. Parker fortsatte å samle barnets $ 500 månedlige fordelskontroll fra Virginia Department of Children and Families til sommeren 2002, ved å bruke pengene til å renovere hjemmet sitt. Hun uttalte at hun forventet at Brittany skulle komme tilbake til omsorgen etter hvert.

Brittany Renee -pårørende, og det var ingen

Foto Brittany Renee naken – hentet fra nettstedet https: // celebjihad.com/celeb-jihad/skjøge/brittany_renner2/main.jpg

Brittany Renee

Advokater sier at Parker tok inn så mange som 50 barn gjennom årene, mange med alvorlige medisinske problemer eller utviklingshemming. Det var der hun hadde bodd mye av livet med sine adoptivforeldre, som ga henne det navnet.

  • Det er et smil som stråler med 100 prosent sannsynlighet Når Stevenson er sammen med de som betyr mest for henne – hennes kone, Dajah, og deres to døtre, Isabella og Sarai.
  • Parker ble tiltalt for 73 tellinger av svindel, anklaget for å ha tatt 24 000 dollar i statlige fordeler beregnet på Bretagne, ifølge rettsdokumenter.
  • Sopranen debuterte på Metropolitan Opera som Evelyn i Fire Shut Up in My Bones.
  • Parker drev Rainbow Kids, Charity Foster Home som Williams ble oppdratt gjennom 1990 -tallet.
  • Men begge kvinnene sa at de aldri hadde varetekt over Williams og ikke visste hvor hun var.
Brittany Renee sa det

Foto Brittany Renee naken – hentet fra nettstedet http: // 3.BP.Blogspot.com/-gjhrl4dfqww/ukfpo8_rndi/aaaaaaaafm/pobws1rndw4/s1600/01.jpg

Ifølge AP News erklærte Parker seg skyldig i to tellinger av samfunnssikkerhetssvindel i juli 2003 og ble dømt til åtte års fengsel den desember. Hun hevdet i retten at hun hadde gitt Williams opp da hun bryr seg om henne ble en byrde. Resultatene viste en 95.83 prosent sannsynlighet At hun var halvsøstre med Anastasia McElroy, den første datteren til Williams «mor, Rose Marie Thompson. Mens Stevenson verken har HIV eller AIDS, har politiet nå åpnet den tiår lange kalde saken-med Kim Parkers urovekkende kriminelle historie i tankene.