Brittanya Ravazi Webcam

Brittanya Razavi Wiki, alder, høyde, vekt, mann, biograf, familie

Brittanya Razavi er en kjent amerikansk modell, TV. Hun er stort sett i rampelyset på grunn av sin enorme fan etter underholdningsfeltet. Britt Razavi har stort sett investert i innhold på voksne på nettet. I følge Instagram -bioen sin beskriver hun seg selv som den høyeste inntekten innen webunderholdning.

  • Akkurat i en alder av 36 år er hun allerede en enestående modell og TV-personell i verdensklasse.
  • Hun måter han alltid lærte familien å ta vare på hverandre, og det er det hele familien gjorde.
  • En lenke til hennes forseggjorte nettsted følger hver post.
  • Utenfor internett er hun medeier og designer av klær og lommebokmerke kalt ‘187 Avenue’.
  • Tilbake i 2009 gjorde hun sitt opptreden i TV -showet som heter Rock of Love med Bret Michaels.

Da hun kommer tilbake fra fengselet, startet hun sitt eget tøymerke og kalt “187 Avenue”. Dette er nettbutikken der klærne i alle generasjoner er selger. Hun er en vellykket kvinne nå og elsker familien sin så mye. I 2008 var Brittanya involvert i en altercation der hun angrep en kvinne med en "hallik chalice", som er en fancy drikking, gjort populær av rappere. Kvinnen trengte flere masker for å lukke sårene som Brittanya forårsaket. Hun ble siktet for forbrytelse av forbrytelse med et dødelig våpen, og hun erklærte seg skyldig.

Brittanya Razavis nettoverdi

Mannen hennes var veldig støttende i denne utfordrende tiden og besøkte henne hver lørdag i syv måneder. Britt har 4.4 millioner følgere på Instagram og 5.2 millioner på Facebook. En lenke til hennes forseggjorte nettsted følger hvert innlegg. Dette betydelige følget har økt berømmelsen hennes. Som et resultat har hun vært på forsiden for over 22 magasiner over hele verden, inkludert Rebel Ink, MMA Sports Magazine og Savage Tattoo.

Brittanya Ravazi i feltet

De burde ha det Brittanya Ravazi som gjest på denne sesongen av #Blekk mester

— Amy Rojas (@natasha_amy_j) 17. juli 2022

Den vellykkede gründeren, Brittanya RazaviNettoverdien er samlet til rundt 6 millioner dollar amerikanske dollar. Det er ingen ordentlig informasjon om familien hennes er tilgjengelig. Brittanya Razavi aka “Brittanya O’Campo” er en amerikansk modell, reality -tv -skuespiller og vellykket forretningskvinne fra Oxnard, California, USA.

Brittanya Ravazi -familien så mye

Brittanya Razavi Wiki, Alder, høyde, vekt, mann, bio, familie

Brittanya Razavi ble dømt til et 6-måneders fengsel tilbake i 2009 for å ha angrepet en kvinne da hendelsen skjedde tilbake i 2008. Hun var til og med tre måneder gravid med sin første sønn kontanter på tidspunktet for setningsperioden. Brittanya O-Campo-Razavi bor nå i Sør-Cali, prydet forsidene til over 22 magasiner over hele verden; Blekket, vill, urban blekk, alt og mer… Medeier av 187 INC, et verdensomspennende selskap i land som Japan, Australia. Omtalt som en "reality -legende" og navngitt topp 10 mest populære realitystjerner.