Brooke Montgomery Webcam

Brooke Montgomery 125 kamper

Han kom tilbake i juli 1939 til Storbritannia, og led en alvorlig sykdom på vei, for å kommandere 3 Infanteridivisjon. Montgomery rapporterte undertrykkelsen av opprøret i april 1939, og skrev: "Jeg skal være lei meg for å forlate Palestina på mange måter, ettersom jeg har hatt glede av krigen her". Begge Montgomerys stesønn ble hæroffiserer på 1930 -tallet (begge tjenestegjorde i India på tidspunktet for morens død), og begge tjenestegjorde i andre verdenskrig, hver til slutt oppnådde rang som oberst. Mens han tjente som en GSO2 med åttende hær, ble Dick Carver sendt frem under jakten etter El Alamein for å hjelpe til med å identifisere et nytt sted for åttende hær HQ. Han ble tatt til fange i Mersa Matruh 7. november 1942. Montgomery skrev til kontaktene hans i England der han ba om at det ble gjort henvendelser via Røde Kors om hvor hans stesønn ble holdt, og at pakker ble sendt til ham.

Brooke Montgomery at det gjøres henvendelser

Foto Brooke Montgomery Naken – hentet fra nettstedet https: // last opp.Wikimedia.org/wikipedia/commons/6/63/betty_wragge_and_walter_brooke%2c_1953.jpg

Brooke Montgomery har hatt glede av krigen

Foto Brooke Montgomery naken – hentet fra nettstedet https: // opplasting.Wikimedia.org/wikipedia/commons/7/78/chelsea_manning_on_9_april_2022_%28Cropped%29.jpg

Brigaden var stasjonert i County Cork, Irland, og utførte motopprørsoperasjoner i sluttfasen av den irske uavhengighetskrigen. Etter å ha kommet seg tidlig i 1915, ble han utnevnt til Brigade Major, først av den 112. brigaden, og deretter med 104. Brigade -trening i Lancashire. Han kom tilbake til den vestlige fronten tidlig i 1916 som generalansvarlig i den 33. divisjon og deltok i slaget ved Arras i april – mai 1917. Han ble generalsjef i IX Corps, en del av general Sir Herbert Plumers andre hær, i juli 1917.

Folk som heter Brooke Montgomery funnet i Florida, California og 39 andre stater

Montgomery forsøkte å ta Caen med den tredje infanteridivisjonen, 50. infanteridivisjon og den 3. kanadiske divisjonen, men ble stoppet fra 6.-8. juni av 21. Panzer Division og 12. SS Panzer Division Hitlerjugend, som traff den fremrykkende anglo-kanadiske troppen. Rommel fulgte opp denne suksessen ved å beordre den andre Panzer -divisjonen til Caen mens Field Marshal Gerd von Rundstedt ba om og fikk tillatelse fra Hitler til å få eliten 1. Waffen SS -divisjon Leibstandarte Adolf Hitler og 2. Waffen SS -divisjon Das Reich sendt til Caen så godt så godt så godt så godt så godt så godt så godt så godt så godt så godt også så godt. Montgomery måtte dermed møte det Stephen Badsey kalte den "mest formidable" av alle de tyske divisjonene i Frankrike. Den 12. Waffen SS-divisjonen Hitlerjugend, som navnet tilsier, ble trukket helt fra de mer fanatiske elementene i Hitler-ungdommen og kommandert av den hensynsløse SS-Brigadeführer Kurt Meyer, alias "Panzer Meyer". Invasjonsplanene gikk ikke foran og planene byttet til invaderende Cape Verde Island som også tilhørte nøytral Portugal.

Brooke Montgomery Final Allied

Foto Brooke Montgomery naken – hentet fra nettstedet https: // www.Dia.org/nettsteder/standard/filer/TMS-Collection-Objects/27.202-D1-2022-02-01.JPEG

  • Begge Montgomerys stesønn ble hæroffiserer på 1930 -tallet (begge tjenestegjorde i India på tidspunktet for morens død), og begge tjenestegjorde i andre verdenskrig, hver til slutt oppnådde rang som oberst.
  • Hans tilnærming inkluderte tegningsdiagrammer i sanden for hvordan han ville distribuere tankene og infanteriet i en fremtidig krig, en beredskap som virket veldig fjerntliggende på den tiden.
  • Med Scheldt i allierte hender fjernet Royal Navy Minesweepers de tyske gruvene i elven, og Antwerpen ble endelig åpnet for frakt 28. november 1944.
  • Under den vestlige ørkenkampanjen fra andre verdenskrig befalte Montgomery britene Åttende hær Fra august 1942, gjennom det andre slaget ved El Alamein og videre til den endelige allierte seieren i Tunisia i mai 1943.