Buad Bhabie Webcam

Bhad Bhabie Kjøper Boca Raton Mansion fra NFL Free Agent

Bregoli ga også ut traileren til sitt nye realityshow, og brakte opp Bhabie, som ville detaljere hennes daglige liv og hennes bygning av musikkarrieren hennes. Showet kom ut på Snapchat som en av deres mange snap -originaler. Den første sesongen hadde 12 episoder, og TMZ rapporterte enestående rangeringer på over 10 millioner unike seere i løpet av de første 24 timene. De rapporterte også at hun skulle tjene over 10 millioner dollar i løpet av 2022. I løpet av september 2022 ble realityshowet fornyet av Snapchat for en andre sesong på grunn av luft sommeren 2022, men senere forsinket på grunn av Covid-19-pandemien og kansellert senere samme år samme år.

  • Hun ga ut singelen "Geek’d" med Lil Baby, med en musikkvideo utgitt to dager senere.
  • Hjemmet leveres med tre store walk-in garderobeskap, et eksternt boblebad, en tørr badstue, vinlagringsplass og et to-etasjers pensjonat.
  • Den første sesongen hadde 12 episoder, og TMZ rapporterte enestående rangeringer på over 10 millioner unike seere i løpet av de første 24 timene.
  • "Skuespillerinnen Skai Jackson sendte inn en beherske ordre mot rapperen Bhad Bhabie. Her er alt du trenger å vite om deres feide ".
  • 26. juli ga hun ut videoen for "Trust Me", med gjesteopptredener fra Theo Von og Bella Thorne.

Andre albumspor som "No More Love", "Famous", "Count It" og "Shhh" ble presentert som videoshorts på YouTube. En musikkvideo for "Juice" ble også utgitt, med gjesteopptreden fra UFC kvinners fjærvektmester Cris Cyborg, men YG dukket ikke opp på videoen. I løpet av april og mai 2022 ga Bregoli ut en remiks av "Bestie" av Spenda C Nola Bounce og en radioversjon av sangen med Megan Thee Stallion.

Turer

En innsider fortalte i tillegg Page Six på det tidspunktet at rapperens konto var i rute for å generere mer enn $ 5 millioner i bruttoinntekter på 24 timer. Men rapperen – som nettopp sprutet $ 6.1 million i kontanter på et syv-roms Florida herskapshus-sier hun oppnådde langt mer i de seks årene siden. Siden det utseendet har hun imidlertid gjort sin berømmelse til formue med en rap -karriere, gjort merkeavtaler og nå, selvfølgelig, en formue på Onlyfans. Det ville inneholde gjesteopptredener fra Lil Yachty, Ty Dolla $ ign, YG, Lil Baby, City Girls og Asian Doll. En dag senere fikk hun en gullsertifisering fra Recording Industry Association of America for sin singel "Gucci Flip Flops". Det 9 288 kvadratmeter store herskapshuset har syv soverom og syv bad.

Buad Bhabie ble presentert som video