Buncha Munchies Webcam

Sjokolade

Endelig må morselet være noe du enkelt kan konsumere, med hendene, rett ut av emballasjen. Smaken du elsker i en tilfredsstillende snack. Knase og knaske til hjertets innhold med fullkornspopcorn belagt i en søt godteriglasur og kastet med stekte peanøtter. Cheez-its smakte alltid mer, på grunn av mangel på et bedre ord, "ekte" enn de fleste av din masseproduserte snackmat. Chex Mix, på sitt beste, er transcendent.

  • Jeg får smørbrødet åpent, smør på den ene siden, liker på den andre, stabler dem og setter Cheddar på hver og kaster dem under grillen, så det får dette smeltede sentrum.
  • Bugles er muligens den mest kriminelt undervurderte smakfulle snacks der ute.
  • De er sprø, luftige og perfekt velsmakende på egen hånd eller jazzet opp med en tåke av grillmat eller chili -krydder.
  • —Alle i form av bedårende små bjørner.

Selv om sannheten blir fortalt, er den beste måten å spise Starburst å ta en av hver farge og knuse dem sammen til en slags Starburst Voltron -situasjon. Men vi elsker dem, selv om vi må bremse og pakke ut hver og en individuelt bremser jakten på seig, fruktfylt lykke. Hvis noen spurte deg hvilken smak Reeses stykker er, vil du sannsynligvis si “peanøttsmør og sjokolade.”Vel, du vil ta feil. Slik er den deilige kraften til disse sovende godbitene at de overbeviser deg om at de inneholder sjokolade til tross for at de bare er godteribelagt peanøttsmør. Det er hvor mye disse oransje og gule godbitene setter oss i en transe. Det er omtrent 1.073 varianter av Milanos på markedet i disse dager.

M & MS Peanut Butter 46 2G

Vi er ikke sikre på om det var Snap, Crackle eller Pops idé om å legge til smeltet marshmallow og lage disse slitne, bendy godbitene, men vi vil gjerne kjøpe en av de små gutta en drink for å si takk. Sjokoladedekket flekker som blir sittende fast i tennene i en uke. Pluss at en utrolig topping på frossen yoghurt eller egentlig hvilken som helst iskrem sundae. Ingenting for komplisert her-bare en deilig shortbread-ish cookie-runde med et lag med fudge på bunnen og noen sebra-striper på toppen. Melkeveien var vårt originale nei. 1 godteri tilbake da vi hadde en mindre raffinert gane.

Buncha munchies brøt den opp

Foto Buncha munchies naken – hentet fra nettstedet https: // sexpornpictures.com/gallery/got-the-munchies-Ukdbv4ycyp/got-the-munchies.Webp

Paul vil dele produktet ditt med sitt … Jeg vet ikke buncha insta -følgere for… Jeg vet ikke litt penger, eller munchies https: // t.CO/702apvijat bilde.Twitter.com/c1a1nevhgy

— Tweetingbygaslight✶ (@dalewunderlich) 13. januar 2022

Buncha munchies brikkene

Foto Buncha munchies Naken – hentet fra nettstedet https: // sexpornpictures.com/gallery/got-the-munchies-i-guess-4utdtqsrse/got-the-munchies-i-guess.Webp

Du kan gruble på det i flere dager, men vi anbefaler det ikke. To poser i en sittende er sannsynligvis litt mye. For et par år siden kom vi til bunns i en familie i familiestørrelse med disse skjønnhetene og oppdaget en klump med ren nachoost som krydder litt større enn et vaktelegg. Bare en kompakt vatt ostepulver. Vi tok den, brøt den opp og la den i en salt shaker. Vi drysset den på biff, dusjet popcorn med den og la den til stekt kyllingkrydder.

Buncha munchies ut av emballasjen

Foto Buncha munchies naken – hentet fra nettstedet https: // cdn3.nakenbilder.org/hop-you-have-the-munchies-v51gpylr4a/Hope-You-Have-the-Munchies.Webp

Rice Krispies behandler

Pluss at Nilla Wafers sørger for en deilig bananpudding, og du kan stappe dem inn i munnen din som Cookie Monster, noe du absolutt burde gjøre. En undervurdert filmsnacks om noen gang var en, og et godteri som ofte overskygges av den knusende, tannkjønns skuffelsen over en melkedud. Vi foreslår at du legger en håndfull i munnen, chomp en gang, og ta en rask sving av melk. Har du noen gang nøye spist det fargerike utsiden vekk fra en spesielt stor nerd for å se på innsiden?

I tillegg får du rive den fra hverandre med hendene. Honningssennep og løk kringlestykker er blant de sjeldne pose-snacks som blir bedre når du kommer til bunnen, og brikkene blir tynnere og proporsjonalt mer smakfied. Og ja, vi er klar over at Snyder har en båtbelastning flere kringleprodukter på markedet, men alle vet at det er brikkene som får imperiet til å gå.