Charli Twerking Webcam

Oppdag Charli Damelio Tweeking’s populære videoer

Da det korte klippet ble sendt på Twitter, spurte imidlertid en fraksjon av kritikere hvorfor tenåringen var på fest med voksne på The Gathering, som så ut til å ha funnet sted i Hamptons, New York. Charli d’Amelio Sexy Picsshe har en mer erfaren søster som heter Dixie. Hun er også en nettbasert mediestjerne med haug med viftefølger. Ungdommen hennes var for utrolig, med mye hjelp og omtanke fra folkene hennes. De fornøyde kontinuerlig alt hun trenger å søke etter det hun trenger. Charli d’Amelio er en ungdommelig og sprek Tiktok -stjerne og en fantastisk kunstner.

  • En annen bruker ropte ut JT for å la Charli twerk og deretter dele den på sosiale medier, "Jeg drar JT på festen for å la Charli Twerk og deretter legge den ut.""
  • Mange på sosiale medier så ut til å være forstyrret over at en mindreårig ville få lov til å være i en klubb å twerk ved siden av Voksne sangere.
  • TJ har delt noen flere videoer fra festen, som viser alle de fremmøtte kledd i hvitt, inkludert Charli og Dixie.
  • Alle kjendisene ga hvite antrekk, noe som antagelig var temaet.
  • "Hun twerking på søsteren sin, det er slutten på den jævla verden. La den stakkars gal være alene, hun er tydeligvis trygg søsteren og foreldrene var der.""
  • Flertallet av dem på å se TJs video er ikke i stand til å tro at det faktisk er Charli som er "twerking" i videoen.
Charli Twerking så ut til å ha funnet sted

"Beyoncé og Charli på samme fest? dette er den sprøeste crossover -episoden. Rangeringer er gjennom taket, "En spent fan lagt ut på Twitter. Mange på sosiale medier så ut til å være forstyrret over at en mindreårig ville få lov til å være i en klubb å twerk ved siden av Voksne sangere. Noen fans fant ikke noe problem med påvirkerens handlinger – og sa at hun gjorde det noen annen tenåring ville gjøre i deres alder. Tiktok-stjernen Charli d’Amelio er igjen under ild, denne gangen for twerking på en fest med 28 år gammel rapper JT fra City Girls. Fans var opptatt av å se den 17 år gamle Tiktoker på en fest med en mengde voksne. Internett synes det var rart å se en mindreårig på en klubb som twerking sammen med Voksne sangere.

Hvem er Cameron Davis «kone? Personlig liv og forhold til golfspiller utforsket!

Siden hun var barn, var hun entusiastisk og fascinert av dans, hockey og skuespill. Dette var i referanse til at Rihanna og en $ AP Rocky ble nektet inngang til en klubb i Harlem, New York, etter å ha unnlatt å produsere identitet. Imidlertid er disse påstandene bare basert på en hørselslag og hva folk har å si på sosiale medier som ingen bekreftede rapporter om det samme blir gjort tilgjengelig.

Charli twerking mange på