Charlotte Taillor Webcam

Dominatrix hevder trakassering, skremming tvinger henne fra Bedford

"Hver gang jeg åpner døren min, kom hjem, angsten er hvem jeg skal se utenfor."Ingen rasistisk, diskriminerende, vulgært eller truende språk vil bli tolerert. "Hvorfor er det lovlig for dem å trakassere henne?"Spurte Rebecca Israel, 33, som hevdet at Taillor har like mye rett til å drive virksomheten sin som alle andre som jobbet hjemmefra. "Hvis det var en strikkevirksomhet, ville vi sannsynligvis ikke vært her."Offiseren avklarte at å stå på fortauet eller i en døråpning ikke er en forbrytelse og forsikret de fremmøtte at de var fri til å ta bilder, men kunne ikke skinne et sterkt lys på Taillors dør eller be om bakgrunnssjekker på klientellet hennes.

Charlotte Taillor flytta sier

"De har ikke vært noe problem, for å være ærlig med deg," sier han om Taillor Group. I en e -post sa en talsperson for NYPD."" Hvis det var et meth lab, ville jeg være like opprørt, "sa Miller til Gothamist.

Finn ut hva som skjer i sengen

På samfunnsmøtet spurte naboer hvorfor MS. Taillor drev ikke virksomheten sin ut av en butikk på en kommersiell blokk. Og MS. Patrick, 35, delte bekymringene for at barn i boliggaten kan bli utsatt for seksuell atferd for voksne. I møtet spurte flere innbyggere hvorfor Taillor hadde bestemt seg for å bringe plassen til en utelukkende boligblokk, i stedet for travlere lokale gjennomfartsårer som Nostrand Avenue. "Hun kunne ha reddet alle mye problemer hvis hun bare, som, snakket med naboer først og sa: «Hei, se, her er hva vi gjør,’" sier Pablo Power, bosatt i blokken.

Charlotte Taillor vi lærer

Dominatrix hevder trakassering, skremming tvinger henne fra Bedford-Stuyvesant-WABC-TV

Dominatrix hevder trakassering, skremming tvinger henne fra Bedford-Stuyvesant.

Klikk her – gratis voksenprat

Er dette de mest vågale celeb brudekjoler gjennom tidene? Grand Duke George av Russland og kona Victoria kunngjør at de forventer sitt første barn sammen åtte måneder etter deres glitrende St Petersburg -bryllup . «Mange av klassene vi underviser er donasjonsbaserte – det er bare for kvinner som vil finne ut mer om deres seksualitet,» la hun til. «I fjor holdt vi et "Spanksgiving" -arrangement, og så mange mennesker kom med for å finne ut hva vi handler om.

Mer fra sengen

Fordi hun bodde alene, gjorde fottrafikken henne urolig. "Det er virkelig som en få meg ut herfra, umiddelbart, redd meg," sa hun. "Fordi jeg ikke vil bli her med denne kvinnen som skriker utenfor. Men det er ikke en matbil. Vi kan ikke bare hente og dra."" Charlotte Taillor, 30, sier en nabo har protestert mot sin hjemmebaserte BDSM-virksomhet, Taillor Collective. BEDFORD-STUYVESANT, Brooklyn-En Dominatrix har også følelser-det er budskapet fra en Brooklyn-kvinne som sier at hun blir tvunget ut av Bedford-Stuyvesant Dungeon.

  • På grunn av Taillor -gruppen, sa hun, sa klientene å være respektfulle og føyelige.
  • Dominatrix som hevder at naboene hennes presser henne til å flytte sier at flyttingen ikke vil være "lett".
  • «Mange av klassene vi underviser er donasjonsbaserte – det er bare for kvinner som vil finne ut mer om deres seksualitet,» la hun til.
  • Annonsefunksjon lurer alltid på hvordan andre kvinner ser så bra ut i varmen?
  • Scener fra møtet i går kveld i Macedonia Church of Christ (Paula Mejia/Gothamist).