Chelsea Ellis Webcam

Chelsea Ellis Er velkommen hjem etter mer enn seks måneder

Hun ble katapultert mer enn 50 fot, landet med alvorlige kroppsskader og en sprukket og feiljustert nakke. Knapt levende, ambulanse -paramedikere fraktet henne til Erie County Medical Center, hvor leger og sykepleiere ikke reagerer, kjempet mot tiden og livet for å hindre Chelsea fra å skli inn i evigheten. Blodtrykket hennes falt og krever flere vasopressormedisiner for å heve det opp igjen, og mange blodoverføringer. Chelsea huskes som en livlig, energisk, eventyrlig kvinne som satte seg for å gjøre en forskjell blant flyktninger, en voksende befolkning i Buffalo -området. Orchard Park -innfødte tok fatt på en 11-Nation Overseas Missionary Turné i 2022 for å få en følelse av ikke-amerikansk eller kanadisk liv. Hun vendte tilbake til Buffalo for å starte en karriere med en kvinne og jobbe med den marginaliserte befolkningen på Buffalos West Side, der mange nye innvandrere er innlosjert.

Liste: Nylig eiendomssalg i Capital Region – Times Union

Liste: Nylig eiendomssalg i kapitalregionen.

Klikk her – gratis voksenprat

Chelsea Ellis holder Chelsea fra å gli

Hennes rolle utviklet seg til å bli deres guide til å utfolde livet i Amerika og å være en mentor i dagliglivet. Oppgaven var stor, men 30-åringen møtte den med besluttsomhet og gusto til et bisarr uhell i april 2022 endte den. Hennes støttespillere kaller seg "Chelseas hær" de har en privat Facebook -gruppe med mer enn 2000 medlemmer. Hæren hennes har startet en GoFundMe -side for å skaffe penger til de medisinske kostnadene. De har mer enn $ 100.000 og trenger å treffe $ 250.000 innen 4. juni. Jeg kan vitne om at han virkelig elsker henne dypt og går med henne og hennes familie gjennom hvert smertefullt trinn.

Hvem er Chelsea Ellis?

Utstrømming av monetære mengder donasjoner og alle bønner som følger med alt. "Hun satt i garasjen og fikk en sjanse til å snakke med hver eneste person i paraden da de stoppet foran garasjen hennes og ga henne så varm og inderlig velkommen," sa Jackson. Og med det opprettet Brandon Ellis og hans familie en GoFundMe -side. "Når du er midt i en slik beslutning, med en ung person, er kostnadene sekundære, jeg tenker på hva du føler at du må gjøre, for å gi henne den beste livskvaliteten fremover," forklarte han. "Det er veldig få ryggmargsrehabiliteringsanlegg i landet som godtar pasienter som er på ventilatorer og har en ryggmargsskade," sa Brandon Ellis, Chelseas eldre bror. “Hun fløy veldig stor avstand da hun ble truffet av SUV -en.

Chelsea Ellis tok fatt på
  • "Hun ga mye kjærlighet til alle hele tiden, og litt kjærlighet tilbake akkurat nå er så mye verdsatt," sa Cindy Marino, moren til Ellis.
  • Hun vendte tilbake til Buffalo for å starte en karriere med en kvinne og jobbe med den marginaliserte befolkningen på Buffalos West Side, der mange nye innvandrere er innlosjert.
  • Orchard Park -innfødte tok fatt på en 11-Nation Overseas Missionary Turné i 2022 for å få en følelse av ikke-amerikansk eller kanadisk liv.
  • “Hun fløy veldig stor avstand da hun ble truffet av SUV -en.

I Chelsea Ellis‘Case, moren, Cindy Marino, mener det var det som holdt datteren i live den skjebnesvangre 15. april dagen.