Cheryl Bloss Webcam

Få Cheryl Blossom Free Onlyfans

Hun skildrer seg som veldig selvopptatt, for å maskere usikkerheten hennes. Cheryl er datter av Penelope og avdøde Clifford Blossom, og i tillegg til tvillingsøsteren til avdøde Jason Blossom, som fikk en tragisk bortgang mystisk 11. juli 11. Cheryls forhold til familien så ut til å være ganske anstrengt helt siden Jasons død. Moren hennes beskyldte henne for å ha hjulpet Jason i sitt forsøk på å stikke av fra Riverdale, noe som egentlig er det som førte til hans død. Faren til Cheryl tenkte på henne som et togvrak i forhold til Jason, som ble ansett som den "gyldne gutten.""

  • Selv om det har vært støt i veien, elsker de to hverandre enormt.
  • Raj Patels yngre søster Tina Patel, som ble introdusert for Archie Comics i 2007, er blitt skrevet inn i CW -TV -serien Riverdale, som beskrives som en undergravende ta på Archie Comics og karakterene.
  • Faktisk hadde han vært snillere mot Cheryl enn de fleste av sin egen familie med unntak av Jason, som etter at han døde, bekreftet Archie Cheryls beretning om å høre et skuddskudd morgenen 4. juli 4. juli.
  • Da Archie, Betty og Jughead nektet, påkalte hun imidlertid Abigails forbannelse.

Da Cheryl ble ført til søstrene til stille barmhjertighet av moren for å begynne konverteringsterapi, gikk Toni og Veronica på et redningsoppdrag for å bryte henne ut. I dagene som fulgte, bodde Cheryl på Toni, da hun ikke ønsket å returnere til Thistlehouse sammen med moren og onkelen. Selv om det har vært støt i veien, elsker de to hverandre enormt.

Clifford Blossom

Hun er veldig stolt av formuen sin og krangel av og til med Veronica over hvem som leder den mer ekstravagante livsstilen. Hun kan være egoistisk og manipulerende, noen ganger planlegger å lokke Archie bort fra Betty og Veronica. Det er historier der Cheryl er frekk og nedlatende for Riverdale "Towner", og noen ganger bare vises som en antagonist mot Betty og Veronica. Andre ganger, spesielt i historiene i hennes eponyme serie, kan Cheryl være snill og omsorgsfull. Hun bryr seg om hunden sin, en pomeransk som heter Sugar, og redder dyr i nød. I historier med Betty, Veronica og Cheryl er Cheryl vanligvis den mest eventyrlystne.

Cheryl Bloss som egentlig er

Cheryls forhold til moren har alltid blitt anstrengt og løsrevet. Hun opplever aldri noen form for ekte kjærlighet eller bånd fra Penelope. Og forholdet deres tok en vending til det verre og ble mye mer ustabil etter Jasons død, som Penelope beskyldte Cheryl for da hun hjalp og abetterte sitt forsøk på å flykte fra Riverdale, som til slutt endte med hans bortgang. Det var tydelig for Cheryl tidligere i livet at Jason ble elsket av foreldrene sine langt mer enn hun var, så da han døde, ble Penelope langt mer voldelig mot henne.

Cheryl Bloss Jason, som ble ansett

Tidlig liv

Én etter en fikk familiemedlemmer smertefulle, forferdelige skjebner. Forbannet av dødsfallene som ble brakt av familiens aksje og handel… Og hun trodde at så lenge den forble under konstant konstruksjon, kunne forbannelsen ikke konsumere henne.

De to jentene er tilsynelatende beste venner, om ikke veldig nærme. Når den ene ringer til en tjeneste, vil ikke den andre nøle med å hjelpe. Da Cheryl var i ungdomsskolen, ble hun venn med en jente som heter Heather. Dessverre, en natt, fanget moren til Cheryl dem i sengen sammen. Penelope ble rasende og antagelig forvist Heather fra Cheryls liv.