Cheryl Blossom Webcam

Cheryl Blossom Riverdale

Veronica og Cheryl aksepterer og går av med Betty, noe som indikerer at Betty og Cheryl fremdeles er nære venner. I tegneseriene deltok Cheryl og Jason på Pembrooke Academy, som nå er navnet på bygningen der Veronica og Hermione Live. Ryktene har det, Cheryl og Jason ble avskrevet fra tidligere iterasjoner av Archie Comics to år etter introduksjonen fordi hun ble ansett som "for seksuell" for barnelesere.

  • Hun dukket opp som Blaze Blossom og ville orientere oppdagelsesreisende på oppdragene sine.
  • Hun går ofte rundt på skolen som om den tilhører henne, og hun vil ikke nøle med å bestride noen som tror annerledes, og trives av frykten og skremming hun menneskehandel med fra sine klassekamerater.
  • Cheryl vender tilbake til Riverdale, og etterlater leserne og lurer på hvem Archie vil velge til slutt.
  • Hun hadde nesten lyktes med å ødelegge vennskapet deres for alltid, men ble hindret da MR. Weatherbee oppdaget sine uredelige påmeldingspapirer.

Dette førte til slutt til at hun ble besatt en tid av Abigail. Og selv om vennene hennes til slutt klarte å frigjøre henne fra rammen av Abigails sinn, dukket Cheryl frem med pyrokinetiske evner. Cheryls forhold til Polly kom ikke til den beste starten på grunn av at Cheryl mistenkte at Polly var involvert i brorens død. Etter å ha fått vite at Polly var gravid med Jasons barn, ble Cheryl imidlertid langt mer snillere mot henne og var villig til å hjelpe henne fordi det var det Jason ville ønsket.

Venner og familie

Cheryl er populær i Pembrooke -publikummet sitt og populær blant guttene i Riverdale, men avsky av de fleste av jentene for hennes flørtende natur og attraktivitet. Cheryl har dukket opp i flere tegneseriehistorier gjennom årene, inkludert hennes egen serie. I historier med Betty, Veronica og Cheryl er Cheryl vanligvis den mest eventyrlystne. Cheryl er populær i Pembrooke -publikummet hennes og populær blant guttene i Riverdale, men avsky av jentene for hennes flørtende natur, manipulasjonene hennes og hennes attraktivitet. En gutt som het Paris like etter ble forelsket i henne, og de giftet seg senere. Så hadde de fem barn og en tre hunder som heter Carlota, Penta og Finn.

Cheryl blomstrer annerledes, blomstrer

Cheryl Blossom giftet seg senere

Senest brukte hun en transmutasjonsformulering og sin "heksebrann" for å smi archie og gjøre ham usårbar.