Chrystal Jackson Webcam

Bare fans mamma «be» for foreldre som rapporterte henne til katolsk skole

En kvinne i California som tråkker sexy snaps og videoer på nettet, sa at de tre små barna hennes har blitt sparket ut av en katolsk skole på grunn av hennes aktivitet. Søndag kveld, etter måneder med kontrovers, sier Crystal at hun mottok en e -post som uttalte at sønnene hennes ble offisielt utvist. "Det var nedslående, spesielt fordi det var en veldig rå e-post og la ut alle grunnene til at vi gjorde dette," forklarer moren til tre, og la til at hun senere ble fjernet som mamma i andre klasse av skolen etter foreldre bekymringer.

Juneteenth Events og mer i juni på museet – Caswell Messenger

Juneteenth -arrangementer og mer i juni på museet.

Klikk her – gratis voksenprat

"Det har gjort forholdet vårt så mye bedre i intimitetsdelen og båndets bånd har blitt sterkere," legger hun til. "Jeg manglet den intimiteten vi hadde, og mye av det var fordi jeg gikk gjennom overgangsalderen," forklarer hun. "Uansett hva du gjør, føler du deg ikke tiltrukket eller sexy… Så vi prøvde forskjellige ting for å krydre ekteskapet vårt."" Vi kan ikke diskutere statusen eller omstendighetene til noe medlem av vår skole- eller menighetssamfunn, "sier Sparks. Når de blir kontaktet av mennesker, Sparks, rektor på Sacred Heart Parish Skole, sa at hun ikke kunne gi noen informasjon om situasjonen. Moren sa at hennes satsning begynte med et innlegg på Reddit som en måte å krydre romantikken hennes med mannen sin.

Flere nyheter

1 måned gratis personlige varsler Se kommende auksjonsestimater og mottar personlige e -postvarsler for artistene du følger.

  • Jason Wright, partner med McKinsey & Company anerkjente virkningen av begge plattformene umiddelbart, “Christal har en spesiell gave for å innkalle svarte ledere på en måte som trekker ut våre bedre engler av delt oppdrag og altruisme.
  • “Din tilsynelatende søken etter høyprofilerte kontroverser til støtte for nettstedet ditt er i direkte konflikt med det vi håper å gi studentene våre.
  • Dager senere, 21. februar, ble familien informert via e -post om at deres tre sønner, som varierer i alderen 8 til 12 år, ble utvist.
  • Jackson sa at en gruppe mødre oppdaget nettstedet hennes i fjor sommer og startet en kampanje for å få barna hennes sparket ut av skolen.
  • På et tidspunkt sendte gruppen anonyme konvolutter inkludert materialet hennes til bispedømmet og rektor, rapporterte CBS -stasjonen.
Chrystal Jackson til 12, ble utvist

Jackson sa at hun pleide å være frivillig som en "rommamma" i et av barnas klasserom. Dager senere, 21. februar, ble familien informert via e -post om at deres tre sønner, som varierer i alderen 8 til 12 år, var blir utvist. Jackson sier at hun møtte press fra andre samfunnsmedlemmer i flere måneder før situasjonen hennes kom med nasjonale overskrifter. Sa Jackson Andre mødre på barns skole, hellig Heart Parish I Sacramento, begynte å mobbe henne sommeren 2022 etter at de fant ut om hennes Onlyfans -konto. Crystal Jackson er en 44 år gammel kvinne i Sacramento-området som reiste seg til Internett-berømmelse etter at barna hennes ble sparket ut av skolen fordi bilder og videoer som Jackson la ut på hennes eneste fans-konto ble gjort oppmerksom på skoleadministratorer.

Chrystal Jackson manglet den intimiteten

Regnskap

Pistol funnet i skrivebordet til andreklassing ved South Sacramento School, District Saysa Gun og Loaded Magazine ble funnet inne i skrivebordet til en andre-klasse-elev ved en South Sacramento Elementary School, sa en talsperson for distriktet tirsdag. Men hennes forførende satsning har landet henne i varmt vann på barna sine Hellig hjerte Parish School i Sacramento, som hun sa har utvist dem, rapporterte CBS Sacramento. "Vi er et gjennomsnittlig par som bare lever livene våre, men hele denne mentaliteten med å trakassere en mor for å få barna sine ut av skolen, jeg har vanskelig for å pakke hodet rundt det," forklarer hun. Hun hevder også at skolen sa at de endrer håndboken sin for å inkludere en del om hvordan "enhver forelder som er involvert i et nettsted eller blogg som strider mot læren om kirken og skolefilosofien, må fjernes.""

Chrystal Jackson sparket ut av skolen