Cindy Dandois Webcam

Cindy "Battlecat" dandois

Vår "Spinning Back Clique" diskuterer UFC Fight Night 206 Main Event, den siste kampen for å gi drivstoff til MMA -dommerdebatten. Vi aner heller ingen om broren og søsteren hennes, og vi vet heller ikke navnene deres. Er 6 fot 0 tommer høy og hun ser høy når hun står sammen med vennene sine.

  • Vi prøver å samle den informasjonen og vil oppdatere den når det er tilgjengelig.
  • Og som noen som sannsynligvis har tilbrakt utallige dager med teamet sitt i trening, treffer sannsynligvis hennes lokale treningsstudio i nærheten av hjemmet.
  • Som rapportert, UFC/Bellator/Invicta Vetran Cindy Dandois ble brått angrepet av sin eks-kjæreste utenfor hjemmet hennes.
  • I løpet av 2022 ryktes det at Dandois var dating Fellow MMA Fighter, Gegard Mousasi.
  • De kommer sannsynligvis også til å ha en rekke sponsing eller godkjenningsavtaler.

Dette brakte de to sammen, og de har vært venner siden. Tate inviterte senere Dandois til USA, for å hjelpe henne med å trene for sin andre kamp mot Ronda Rousey. Debuten hennes var en branndåp mot da 16-2 allerede 8 år veteran og WMMA Pioneer Marloes Coenen. Tar et år fri kom Dandois tilbake i 2022 for å rasle av 3 strake seire over dansk WMMA -standout Maria Hougaard Djursaa, ukrainsk underkastelse Ace Daria Ibragimova og fremtidig tyske UFC -fighter Sheila Gaff.

Siste innlegg

Likevel er gjennomsnittlig inntekt per kamp for jagerfly lav, mellom $ 17.000 og $ 23.000. I februar 2022 ble det kunngjort at Dandois hadde signert med UFC. I sin debut kjempet Dandois Alexis Davis på UFC Fight Night 108. Dandois kunngjorde senere på Instagramen sin at hun hadde blitt løslatt fra UFC. I løpet av sin tid i Strikeforce var hun planlagt å kjempe mot Miesha Tate, men kampen ble aldri realisert.

Oppdag dagens kjendis bursdager og utforske kjente mennesker som deler bursdagen din. Se populære kjendiser livsdetaljer, fødselsskilt og virkelige aldre. I april 2022 debuterte Dandois sin UFC -debut der hun tapte i en enstemmig avgjørelse til Alexis Davis.

Tony Ferguson: «Jeg vil gjerne kunne kjempe mot Dustin Poirier» på et standpunkt

Dandois er ganske populær på Instagram med 79.9K følgere med 1.025 innlegg. Den belgiske MMA -fighter deler nesten alle detaljer til sin fan via IG -en sin, enten det er profesjonelt eller personlig. De to møttes i løpet av hennes tid i Strikeforce da de to var planlagt å kjempe, men kampen materialiserte seg aldri.

PFL 2022 3: Kayla Harrison vs. Marina Mokhnatkina live resultater og høydepunkter – Fanset

PFL 2022 3: Kayla Harrison vs. Marina Mokhnatkina live resultater og høydepunkter.

Klikk her – gratis voksenprat

Cindy dandois ganske populær på

Cindy Dandois er blandet kampsport og tidligere Judoka født 26. oktober 1984 i Antwerpen, Belgia. Hun har bakgrunn i judo og ble trent av tidligere verdens- og europeiske judo -mesterskap 6 -tidsmedaljevinner Johan Laats. Hun har også trent i freestyle-wrestling under de olympiske lekene i 1956 sølvmedaljevinner Joseph Mewis. Dandois, 35, sa at hun ble overfalt av sin tidligere partner med et sett med nøkler utenfor hjemmet hennes i Deurne, og etterlot henne syv masker, en ødelagt nese og en stygg gash i ansiktet hennes. Skadene vil tvinge henne til å savne en Planlagt kamp Denne uken i Nederland.