Cody Callahan Webcam

Chatter med skuespiller Cody Callahan Av «Animal Kingdom»

Jeg liker bare et energiutbrudd, og selvfølgelig er jeg i ting for det lange spillet, men sprint var alltid min greie, ”forklarte han. “De ga meg mye frihet med karakteren min Tommy, og de tillot meg å bringe meg selv til den karakteren. Også å jobbe med Jake Weary, han er en så flott skuespiller og en så hyggelig fyr. Jeg likte å gå på jobb og spille den delen, og visste at jeg ville jobbe med ham, ”sa han. Cody Calahan ble født i Kingston, Ontario, Canada.

Cody Callahan ville jobbe med ham

Owen J. Roberts «Callahan En usannsynlig helt i distrikt 1-3A seier over North Penn – Papreplive.com

Owen J. Roberts «Callahan En usannsynlig helt i distrikt 1-3A seier over North Penn.

Klikk her – gratis voksenprat

Cody callahan meg å bringe meg selv til

Prosentil beregnes med toppresultatet ditt mot andre toppresultater som er registrert samme år fra spillere i samme gradårklasse. Laget spilte sist er laget som spilleren sist deltok på en PG -turnering. Det vil bli oppdatert når spilleren er vakt og deltar med hvert lag.

Cody Callahan Jake Weary

Rekreasjonsspillerutviklingspersonalet

Høy flaggermushastighet produserer høy ballutgang hastighet, så å øke tønnehastigheten er et viktig mål. Husk at du trenger å "firkant opp ballen" for å maksimere din ballutgang hastighet. Se korte videoer om #CoolCallahan på Tiktok. #callahancosplay | 4.8m folk har sett på dette. Se korte videoer om #Callahancosplay på Tiktok. Å øke påvirkningsmomentumet betyr direkte til en høyere ballutgang hastighet.

  • Det vil bli oppdatert når spilleren er vakt og deltar med hvert lag.
  • Prosentil beregnes med toppresultatet ditt mot andre toppresultater som er registrert samme år fra spillere i samme gradårklasse.
  • Jeg likte å gå på jobb og spille den delen, og visste at jeg ville jobbe med ham, ”sa han.