Cody Coots Webkamera

Cody Coots, Sønn av pastor Jamie drept av Snake i full Gospel Tabernacle Kirke, er bitt i sjokkerende video

I løpet av de siste seks årene har det vært tre registrerte dødsfall i USA fra slangebitt under religiøse tjenester. Kvinne kvalt partneren i hjel etter å ha bundet ham opp mens han sext av ny mann som far Jamie Coots døde i en alder av 42 år da han ble bitt av en klapperslange i 2022 på samme måte Full evangeliets tabernakel I Jesu navn kirke i Middlesboro, Kentucky. Den dødelige klapperslangen som leverte den dødelige bittet til "slange frelse" pastor Jamie Coots i Middlesboro, KY., Forrige lørdag vil være tilbake i kirken for å hjelpe til med å prise Herren i en annen hjerteslagende tjeneste denne lørdagen, ifølge hans sønn, Cody Coots. Og de siste seks årene har det vært tre registrerte dødsfall i USA fra slangebitt under religiøse tjenester. I løpet av de siste seks årene har det vært tre dødsfall i USA fra slangebitt under religiøse tjenester.

Cody coots full evangeliets tabernakel kirke, er

Klapperslange bitt er generelt ikke dødelige så lenge de blir behandlet raskt. Kirken kan sees på som undertrykkende overfor kvinner, som ikke har lov til å bruke sminke, og må kle seg i skjørt i stedet for bukser. Imidlertid tar en trassig tilhenger ham til sykehus i stedet der legene fortalte ham at slangen kom i nærheten av å skille den temporale arterien, noe som nesten helt sikkert ville drepe ham. Han forklarte at de overlevende familiemedlemmene fremdeles tror på Guds kraft for å beskytte dem mot slangefekten til tross for farens død.

Hvordan kirken skal høre fra Gud

Ny dokumentar på YouTube fanger det sjokkerende øyeblikket der en kontroversiell pastor blir bitt av en slange under søndagstjenesten. Kirken kan sees på som undertrykkende overfor kvinner, som ikke har lov til å bruke sminke, og må kle seg i skjørt i stedet for bukser. Rundt 14 personer tilber jevnlig hver søndag, men tjenestene kan vare mellom 90 minutter og opptil fem timer, avhengig av inderlighetens inderlighet og intensitet. Men vennen hans, også kalt Cody, kjørte ham i stedet til sykehuset der en lege sa at slangen kom i nærheten av å skille sin tidsmessige arterie som ville ha drept ham. Cody Coots, gjennomvåt i sitt eget blod, måtte føres ut av Full Gospel Tabernacle Church, en av få i landet som fremdeles tillater slangehåndtering. Dette er skrekkøyeblikket en slangebit – og nesten drept – en kontroversiell amerikansk pastor som utførte en bisarr tjeneste med reptilen i Kentucky.

Cody Coots lege sa at slangen kom

En slange drepte faren sin i kirken. Pastor har også blitt bitt, nye dokumentariske show – staten

En slange drepte faren sin i kirken. Pastor har også blitt bitt, nye dokumentarshow.

Klikk her – gratis voksenprat

Han er den fjerde generasjonen i familien som tar opp slangehåndteringen av pastoraloppgaver. En pastor fra Kentucky, hvis far hadde dødd i 2022 innen syv minutter etter at han ble bitt av en giftig slange, måtte føres til legevakten for øyeblikkelig behandling etter at han fikk den samme skaden. Cody Coots hadde bedt medlemmer av menigheten hans om å ta ham til toppen av fjellet der Gud ville dømme om han ville leve eller om han ville dø. Det er ikke slik at pinsevenn ikke tror på medisin, det gjør de, men de har også en sterk tro på guddommelig helbredelse – ideen om at Gud vil redde deg hvis han velger, eller hvis det er din tid til å dø, så vær det. I Coots «tilfelle tok det to timer etter det siste giftige slangebittet for ham bukket under for giften.