Cynthia Luvv Webcam

Oppdage Cynthia Luvv «s populære videoer

Logg inn for å følge skaperne, som videoer, og se kommentarer. Som veteranmarkedsfører og digital strateg er Luvvie flink til å lage kampanjer som gjør innvirkning og stige over støyen. Senest opprettet Luvvie Black Business Luvv (#BlackBizLuVV) for å finansiere og forsterke svarte virksomheter, som ofte er under-verdsatte, under-mentored og underfinansiert. #BlackBizLuVV var en måned lang kampanje som fremhevet 31 selskaper, på tvers av flere produktkategorier (hudpleie, mote, teknologi, smykker, boliginnredning, stearinlys og mer).

På bare 31 dager tilførte #BLACKBIZLUVV-kampanjen 500 000 dollar til små, svart-eide virksomheter. Representerer en spesifikk, individuell, materiell legemliggjøring av en distinkt intellektuell eller kunstnerisk skapelse som finnes i Internett -arkivet – åpent bibliotek.Denne varen er tilgjengelig for å låne fra alle bibliotekgrener. Dette nettstedet er der jeg snakker om alle ting popkultur, fra TV til sosiale medier for å reise til løp, og hva annet er i mitt lille skyggefulle hjerte for øyeblikket. Jeg liker grundig å dolere ut sideøyne, og det er aldri mangel på mennesker og tåpelighet for å dømme.

Cynthia luvv å følge skaperne, som

Feil, ok?!

Tiktok -video fra 𝑪𝒚𝒏𝒕𝒉𝒊𝒂 ♡ (@cynthiacyra). I 2022 var Luvvie medskaper av #SharethemicNow, en kampanje som forstørret stemmene til strålende svarte kvinner gjennom fortellingen om historiene sine fra Instagram-kontoene til prominente hvite kvinner. De Kampanjens rekkevidde har spant kloden og næringene, etter å ha blitt replikert gjennom #Sharethemicuk, #SharethemicNowhome og #SharethemedicalMic, for å nevne noen. Denne siden kan inneholde sensitiv eller vokseninnhold Det er ikke for alle. For å se det, bekreft alderen din.

Cynthia luvv logger på
  • De Kampanjens rekkevidde har spant kloden og næringene, etter å ha blitt replikert gjennom #Sharethemicuk, #SharethemicNowhome og #SharethemedicalMic, for å nevne noen.
  • Denne siden kan inneholde sensitiv eller vokseninnhold Det er ikke for alle.
  • Logg inn for å følge skaperne, som videoer, og se kommentarer.
  • Luvvie er en internasjonalt anerkjent foredragsholder hvis tankeledelse om kultur, ekthet og forstyrrelse muliggjør transformativ handling.
  • Dette nettstedet er der jeg snakker om alle ting popkultur, fra TV til sosiale medier for å reise til løp, og hva annet er i mitt lille skyggefulle hjerte for øyeblikket.

Det betyr at du ikke lar frykt gjøre deg mindre. Bli med på utfordringen som hjelper deg å lene deg inn i formålet ditt og bekjempe frykt hver dag i 28 dager. Luvvie er en internasjonalt anerkjent foredragsholder hvis tankeledelse om kultur, ekthet og forstyrrelse muliggjør transformativ handling.