Daisy Atone Webcam

Daisy Waterstone

Det tåler litt tørke og mindre fruktbar jordsmonn. Blanketflower vokser som en lav buskfeste. Blomstene virker noen ganger uforholdsmessig store sammenlignet med den relativt kompakte planten. Bachelorknapper vil lett bryte og dø som de etablerer siden de er så delikate.

  • Noen varianter har gule, rosa eller oransje-stråleblomster.
  • Blomstene bæres på ensomme stilker.
  • Det er alltid spennende å skille mellom en ikke-innfødt og innfødt løvetann.
  • Denne planten er hjemmehørende i den vestlige u.S. og Vest -Canada.
  • Dette er en vanlig villblomst og en klassisk tusenfryd.
  • Disse plantene trenger full sol og riktig drenering for å blomstre voldsomt.

Kort til lange, blek til mørke lavendelstråleblomster med store, gule plateblomster. Denne tusenfryd gjør best når den holdes litt fuktig gjennom sommeren. Det tåler et bredt utvalg av jordtyper.

Gloriosa Daisy

Denne planten er hjemmehørende i det meste av u.S. minus det nordvestlige kvartalet av landet. Vokser som en øm flerårig eller mer vanlig, som en årlig av gartnere. Denne planten er hjemmehørende i Kanariøyene utenfor Spania -kysten. Rosa, gule eller hvite kronblader med et gult senter.

Pale Purple Coneeflowers har mindre robuste blomster og er blekere i fargen enn Echinacea purpurea. Denne planten kan bare overleve vintre i milde klima. Foretrekker full sol, moderat vann og litt gjødsel.

Daisy sone stor sammenlignet med relativt

Meksikansk Marigold

Denne planten er opprinnelig fra den sørafrikanske provinsen Kwa-Zulu Natal, hvor den for tiden er truet. Vil leve gjennom mindre tørkeforhold, men er ikke usedvanlig tørke tolerant. Svartøyet Susan er hjemmehørende i de fleste av de nedre 48 og Canada. Siden det sannsynligvis er en helt hagebruk, er det sannsynligvis best å avstå fra å gi den en fødselstatus. Men hvis du trengte det, antar jeg at du kan si California.

Det som drepte 2 tenåringer fant i Leion -leiligheten deres? Familie ‘Going in Circles’ – Seattle Times

Det som drepte 2 tenåringer fant i Leion -leiligheten deres? Familie ‘går i sirkler’.

Klikk her – gratis voksenprat