Dani Vega Webcam

Daniela Vega

Populær ASN/Aoccupationn/Aage24 år gammelzodiac Signcapricornborn11 januar 1997 Birthday11 januar Birthplacemérida, SpainnationalitySpainwe anbefaler deg å sjekke den komplette listen over kjente personer født 11. januar. Søk etter studiepoeng eller «lyder som» og sjekk ut lydprøver og bekreftede anmeldelser av toppproffer. Jeg brenner for gitarer og sangarrangementer. Vi har ikke mye informasjon om at han er tidligere forhold og noen tidligere engasjerte.

Resultater på videregående skole, Torsdag Sports Unionleader.com – unionslederen

Resultater på videregående skole, Torsdag Sports Unionleader.com.

Klikk her – gratis voksenprat

Dani Vega av kjente mennesker født på

Vega ble bedt av en forfatter og regissør om å samarbeide om et scenestykke om overgang, ved å bruke sin erfaring som grunnlag. Hennes bidrag resulterte i at hun gikk videre til å spille i den eventuelle sceneproduksjonen, Martin de la Parras 2022 -skuespill La Mujer Mariposa . Dette stykket, der hun også hadde muligheten til å synge, løp i åtte år i Santiago. I løpet av denne tiden deltok hun i flere stykker, spesielt i Migrante, et stykke om migrasjon.

Søk

Etter en tid flyttet familien til ñuñoa, der broren Nicolás ble født. I en alder av åtte år oppdaget en av lærerne hennes henne … Født 3. juni 1989 i San Miguel, Santiago -provinsen, som det første barnet til Igor Alejandro Vega Inostroza og Sandra del Carmen Hernandez de la Cuadra.

Dani Vega januarBirthplacemérida, SpainnationalitySpainwe