Donut Operator Webcam

Smultringoperatør Bio, wiki, alder, høyde, kjæreste, familie, nettoverdi, merch

Smultringoperatør har tjent mesteparten av sin nettoverdi fra sin vellykkede YouTubing -karriere; Han tjener også fra sin "fem-oh skatebutikk" antrekklinje, og hans online skatebutikk. I tillegg strømmer YouTube -stjernen på Twitch, og tjener fra donasjoner, annonser og sponsorer, noe som også har bidratt til inntektene hans. Cody deler et nært forhold til moren sin, som imøtekom ham i løpet av den innledende fasen av karrieren etter at han hadde sluttet i politistyrken. Han avslørte at han bodde i kjelleren til huset hennes, og at hun var veldig støttende for hans ambisjoner, og aldri ba ham om en krone.

Fru. Yoder’s Donuts gjør comeback i mai – Richmond Times -Dispatch

Fru. Yoders smultringer gjør comeback i mai.

Klikk her – gratis voksenprat

Som enhver ansvarlig far ville gjort, har Donut sørget for at sønnen hans hadde gått gjennom alle de fem grunnleggende våpensikkerhetsforskriftene. Cody Garret ble født under Virgo Zodiac -tegnet 3. september 1987 i South Carolina, USA, som gjør ham 34 år gammel og 2022. Han ble født til Mandy, kjent for noen som mammaoperatør – hun vises på Codys Donut Vlogerator Channel og er en av sønnens største fans. Som Kaley sa i en av spørsmål og svar -videoer på YouTube, møtte hun Cody på dating App Tinder. Ekte fans er raske med å legge merke til hver eneste detalj i sin favorittkjendis. Som Cody og kjæresten hans, Kaley, begge er kjente YouTubers, har de også noen entusiastiske fans som tar oppmerksom på aktivitetene sine på nettet.

Hvem er Codys sønn?

Siden de begynte å date, dukket de ofte opp på hverandres sosiale, og forholdet deres var ganske kjent for deres følgere. YouTuber Cody Garrett, en.k.en. Smultringoperatør, Har fans lurt på om han fortsatt er sammen med kjæresten sin. Og de nysgjerrige fansen stormer Reddit -sidene med spekulasjoner om hans samlivsbrudd.

  • Man kan se over rullegardinmenyen Skate.
  • Cody Garrett, bedre kjent på nettet som Smultringoperatør, er en amerikansk YouTuber som skaper en rekke politiorientert innhold, alt fra spillinnhold, til politiets "sammenbrudd".
  • Alt dette kommer fra kunnskapsbasen og omfattende forskning han gjør i hver video og hendelse.
  • Som Kaley sa i en av spørsmål og svar -videoer på YouTube, møtte hun Cody på dating -appen Tinder.

Codys kjærlighetsliv dukket opp på internett en gang senere, og fansen var glade for å se en vakker dame ved hans side. Det er relativt uvanlig at en politibetjent endrer karrieren til en YouTube-kanaloperatør på heltid. Til Smultringoperatør, aka Cody Garrett, Denne drastiske karrieretransformasjonen brakte ham mer eksponering og popularitet enn hans tidligere yrke. Han driver en YouTube -kanal som gir detaljer om nylige hendelser som involverer deg.S politi. Den Carolina-fødte stjernen har en sønn, John, fra sitt forrige forhold.

Smultringoperatøren katten hadde vært

Smultringoperatør Kone og kjæreste

Han dro til Spartanburg Community College for en bachelorgrad og ble politibetjent og SWAT -teammedlem. I 2022 begynte Donut å vlogging på YouTube ved å laste opp en debutvideo med tittelen “Bowing Up My 6-åringen på Minecraft”. Image Sourcehe bruker sin bredt fulgte Facebook-konto for å markedsføre sine online skatebutikkprodukter, og oppdatere fansen hans om hans nylige karriereinnsatser. Cody fanget publikums oppmerksomhet etter at en video av ham som reddet en kattunge ble viral på internett. Katten hadde blitt fanget under en dumpster på en regnfull dag; Han kalte henne sprute. Flere bemerkelsesverdige kilder som Huffington Post dekket nyhetene i 2022, noe som fikk ham berømmelse.

Donut#8890

— Otter Operator (@otter_operator) 30. april 2022

Hans drastiske karriereendring var morsommere – den nye jobben hans kom med mer eksponering sammenlignet med å være advokatfullmektig, som han avslørte under et intervju. Han trakk seg, utslitt av lav lønn, stress og risikoen, noe som fikk ham til å føle seg håpløs. Imidlertid har det gått en stund siden de ble sett sammen på videoene sine eller innlegg i sosiale medier. Ingen av de to blir sett på å snakke om hverandre.