Ellie Hart Webcam

Hart Wrestling Family

Keith har tre barn med sin ekskone Leslie Duberger Hart, Stewart Hart II, Conor Hart og Brock Hart. Etter at hans skilsmisse ville Keith gifte seg med en annen kvinne som heter Joan i 2002. Helen Louise Smith Hart (16. februar 1924 – 4. november 2001), matriark av Hart -familien. Var gift med Stu Hart fra 31. desember 1947 til hennes død. Stu og Helen hadde 12 barn, født fra 1948 til 1965, som oppført nedenfor. Møt den herlige fru. Elizabeth Ellie Hart; Hun er den vakre kona til den tidligere WWE -bryteren Jim Neidhart, kjent som Jim the Anvil Neidhart.

Pierre 5th i ESD Girls Golf on Home Course – DRGNEWS

Pierre 5. plass i ESD Girls Golf på hjemmebane.

Klikk her – gratis voksenprat

Bruce har fem barn totalt, døtre Brit og Lara samt sønnene Bruce Jr, Torrin og Rhett Hart med sin ekskone Andrea Reding Hart. Fra 2000–2002, mens Bruce fremdeles var lovlig gift med Andrea, var Andrea i et forhold til Diana Harts eksmann Davey Boy Smith, til Smiths død fra et hjerteinfarkt i mai 2002. Bret fortsatte å ha en vellykket karriere som en singelbryting, og holdt WWF -mesterskapet fem ganger. Ellie Neidhart tidligere kjent som Elizabeth Patricia Hart ble født 4. februar 1955. Ellie er et av barna født av den kanadiske bryteren Stu Hart og hans kone Helen som var datter av Olympic Marathon Runner Harry Smith. Stu og Helen Hart var også stolte av foreldrene til 11 andre barn; Georgia, modell Diana Hart og sønner Bruce, Keith, Wayne, Dean, Smith, Owen, Ross og Bret pensjonerte alle bryterne.

Hvem er mannen til Ellie Hart?

De opptrer under navnene Matt Hart og Mike Hart, og bruker farens etternavn. Matt fikk sitt første mesterskap 15. desember 2022, for den virkelige kanadiske brytingskampanjen. To av Bruce Harts sønner Bruce Jr og Torrin har vært involvert i proffbryting. Teddy Hart, sønn av Georgia Hart, ble den yngste bryteren noensinne som ble signert til WWE. Hans løslatelse og påfølgende kontroverser har gitt ham et dårlig rykte.

Ellie Hart fra Georgia Hart, ble
  • Etter skilsmissen fra Tom i 1991, ville Michelle senere gifte seg med en annen mann og ha to tvillingbarn, Trey Liam Burbank og Trinity Eve Burbank.
  • I sin bok fra 2001 Under The Mat kom Diana Hart fremsatt en rekke påstander om familien, inkludert morens alkoholisme og påstander om voldtekt av ektemannen Davey Boy Smith .
  • Bret og hans første kone Julie Smadu Hart har fire barn, Jade Lambros, Dallas Hart, Alexandra Sabina "Beans" Hart og Blade Hart.
  • B.J. Annis, ektemann til Georgia Hart og far til Teddy Hart har drevet BJs treningsstudio i sentrum av East Village, Calgary siden han konstruerte det i 1971.
  • Minnema ble trent inn av Hart familie og har dukket opp for Hart Legacy Promotion.
  • Han ble sagt å være en fetter av Hart -familien og ville ofte utvise Stu Hart over det han oppfattet som å la barna hans slippe unna med dårlig oppførsel.

Treningsstudioet var et sted for stempelbrytingens arbeidere å trene. I henne 2001 bok Under matten, Diana Hart kom med mange påstander om familien inkludert morens alkoholisme og påstander om voldtekt av ektemannen Davey Boy Smith . I sin selvbiografi uttaler bryteren Roddy Piper at han er en fetter av Hart familie. Bret Hart har også uttalt at Piper var den eneste bryteren som besøkte ham på sykehuset etter hans hjerneslag, og at de var så nærme som brødre. Jade Hart Lambros har en datter som heter Kyra -bønner sammen med mannen Steve Lambros. Diana giftet seg med Wrestler Davey Boy Smith og hadde to barn med seg, Harry og Georgia Smith.

Mesterskap og prestasjoner

Hart Wrestling -familien, noen ganger kjent som Hart -dynastiet, er en hovedsakelig kanadisk familie med en betydelig historie innen profesjonell bryting. Familiens patriark var brytende legende Stu Hart (1915–2003). En amatør og Profesjonell bryting Utøver, promotør og trener, Stu eide og drev sin egen brytingskampanje, Stampede Wrestling. Han trente også noen av de mest kjente stjernene i brytningshistorien inkludert superstjernen Billy Graham, Fritz von Erich, Edge, Chris Jericho, Chris Benoit, Christian og sønnene hans Bret Hart og Owen Hart. Tre av Stu og Helen Harts barnebarn har begynt karrierer i profesjonell bryting.

Bokstavelig talt Chomsky er min savioour😭hvis det var bare teorien jeg ville ha det bra, men å tenke teori til data?? Ingen thnx

Ellie Hart (@elliehxrt17) 24. mai 2022

Ellie Hart Sons Bruce Jr

Nattie Neidhart, datter av Ellie og Jim, trente i Calgary og bryter nå for World Wrestling Entertainment under ringnavnet Natalya. Hun var den første kvinnelige fra Hart -familien som vant et mesterskapsgull, da hun vant Divas Championship på Survivor Series 2022. Harry Smith, sønn av Diana og Davey Boy Smith, bruker for tiden navnet Davey Boy Smith Jr. og kjempet også for WWE, under navnet David Hart Smith.