Emily Snyder Webcam

Emily Snider Bilder og premium høye res -bilder

Bare 18 måneder etter ulykken, i juni 2022, var Snyder klar til å offisielt komme tilbake i ringen. Så kom og trente hestene hennes for å ignorere bena hennes og bare høre på stemmen og hendene hennes. Bare minutter tidligere hadde Snyder tatt av seg sikkerhetsbeltet fordi magen plaget henne. Uten sikkerhetsbelte for å holde henne trygg i lastebilen, ble hun kastet mot en gjerdestolpe, hvor hun ble funnet, fremdeles bevisst, men ikke i stand til å føle beina. Hun hadde nettopp vunnet et verdensmesterskap, slo finalen i andre konkurranser, og var statspresident for Utahs Future Farmers of America.

  • Så kom og trente hestene hennes for å ignorere bena hennes og bare høre på stemmen og hendene hennes.
  • Bare 18 måneder etter ulykken, i juni 2022, var Snyder klar til å offisielt komme tilbake i ringen.
  • Fysioterapi fokuserte på å gjenoppbygge hennes følelse av balanse.
  • Sjekk ut nydelig Emily Snider aka Emily Snider Blake; Hun er fru. James Blake og mor til sin ett år gamle babyjente.
Emily Snyder hester for å ignorere henne

Nøkkelen til hennes sikkerhet, sa Snyder, er å finne og treningshester som er sikre. Snyder har siden slått tidene før ulykken, og fortsetter å konkurrere i Rodeo, nå på høyskolenivå når hun avslutter sin mastergrad i rådgivning ved Utah State University. Hun gikk inn i et utstillingsfatløp, og sirklet først ut fatene ved en langsom lope, til glede for venner og familie samlet for å være vitne til øyeblikket.

#EmilySnyderMusic hashtag -videoer på Tiktok

Dyr merkevaren din autentisk ved å dele merkeinnhold med internettets skapere. Få tilgang til det beste fra Getty -bilder og Istock med vår enkle abonnementsplan. Millioner av bilder av høy kvalitet, video og musikkalternativer venter på deg. Tavler er det beste stedet å lagre bilder og videoklipp.

Emily Snyder ignorerer henne