Emily Tanner Webcam

Emily Tanner, Danny Amendola Kjæreste

Dager etter at Danny Amendola traff strendene i Miami med en uidentifisert gal venn, har den blonde skjønnheten blitt avslørt som påvirkning av sosiale medier og modell Emily Tanner, I følge SportsGossip.com. Det er ikke den eneste bonusen 33-åringen har sett siden hans flytting til Michigan. I følge US Magazine ble han oppdaget på en stranddato med Michigan innfødt og “Instagram Influencer” Emily Tanner. Emily Tanner har blitt vurdert til 9.4 I ModellIntro. Hennes misunnelsesverdige hår og fantastiske kropp gjorde denne perfekte kombinasjonen.

  • Amendola slo nylig opp med Sports Illustrated Swimsuit Model Olivia Culpo, og sa i et siden-slettet Instagram-innlegg at hun var mer interessert i penger og berømmelse.
  • Alt arbeidet hun har gjort på Instagram har også lønnet seg.
  • Hennes misunnelsesverdige hår og fantastiske kropp gjorde denne perfekte kombinasjonen.
  • En rask titt på Emilys Instagram -side gir deg et ganske grundig øyeblikksbilde av tingene som betyr mest for henne.
  • Hun fikk en grad i folkehelse fra Michigan State University i 2022 før hun valgte livet til en influencer.

På vei til sin grad i folkehelse, Tanner aktivt sugte praksisplasser og frivillig arbeid på helsefeltet. Per hennes LinkedIn-side, var hennes siste jobb før hun byttet heltid til modellering som praktikant for Florida Division of Emergency Management i Tallahassee. Emily Tanner ble født i Michigan 6. desember 1994.

Hvem er Emily Tanner? Nye detaljer om Danny Amendola«s nye kjæreste

En rask titt på Emilys Instagram -side gir deg et ganske grundig øyeblikksbilde av tingene som betyr mest for henne. Hun brenner enormt for naturen og om virkningen som å leve et sunt liv kan ha. Bare disse to tingene alene minus hennes forbindelse med Danny har allerede tjent henne nesten en halv million følgere. Alt arbeidet hun har gjort på Instagram har også lønnet seg. I november 2022 gjorde Sports Illustrated henne til sin "Lovely Lady of the Day".

Emily Tanner Danny Amendola

Walker High Class of 2022 Livingston/Tangipahoa Theadvocate.com – advokaten

Walker High Class of 2022 Livingston/Tangipahoa Theadvocate.com.

Klikk her – gratis voksenprat

Den ene som dansekapteinen ombord en luksuslinje, og de andre svingende kattene! Etter å ha kommet tilbake fra et år på Sea Dancing som en katt, signerte Emily med en toppagent og ble med Actors Equity. Mens Amendola og Tanner dugnet opp South Florida Sun sammen, var NFL -stjernens modelleks, Olivia Culpo, også i byen, hvor hun feiret sin 27 -årsdag med ryktet Beau Zedd.

Emily Tanner 101. bilde

Kom tilbake ofte, da vi fortsetter å oppdatere denne siden med nye relasjonsdetaljer. La oss se på Emily Tanner tidligere forhold, eks-kjærester og tidligere tilkoblinger. Emily Tanner foretrekker å ikke fortelle detaljene om sivilstand og skilsmisse. Hvis du sjekker ut hennes LinkedIn -side, blir det raskt tydelig at Emily har mye mer som skjer enn bare hennes vakre ansikt og hennes massive etterfølgelse. Hun fikk en grad i folkehelse fra Michigan State University i 2022 før hun valgte livet til en influencer. Culpo og Amendola hadde datert av og på siden 2022.