Emilys Ører Webkamera

Emilys ører Wiki, biograf, alder, høyde, karriere, nettoverdi, kjæreste

Mens de vurderte et cochleaimplantat, hadde Gregory og Beth vanskelig for å bestemme om de skal sette Emily gjennom operasjonen eller ikke. Emily er også populær for at hun viser frem forholdet til andre YouTubers datoer, kamper og til og med samlivsbrudd. Hun har også utført noen pranks på kjærestene sine og har gjort morsomme stunts med dem. Moore i tillegg er anerkjent for å dele sine dristige og krumme bilder på Instagram. Hun er også like populær på YouTube; Har en kanal under navnet hennes der hun laster opp en blanding av innhold som pranks, utfordringer, reaksjoner og musikkvideoer.

Emilys ører eller kanskje hun

Emily ører, ekte navn, Emily Moore er en YouTuber og sosiale medier. ‘Ears’ for noen er kjent som en hørselshemmede stjerne som har fått nærmere 2 millioner følgere på Instagramen sin. Emily Moore Først lagt ut på henne Instagram -konto i september 2022. Siden den gang har hun regelmessig lagt ut bilder og videoer på Instagram -kontoen sin. Tilsvarende er bildene av seg selv at hun legger ut iøynefallende og fantastiske.

Som er Emilys foreldre?

Og siden den gang har hun jevnlig delt bilder i tillegg til videoer på henne Instagram -konto. Dessuten har hun til og med delt mange videoer om det. På samme måte er bildene som hun deler av seg selv iøynefallende og veldig vakre. I hjulet kan man se Kadin holde en enorm diamantring i den ene hånden, komme på det ene kneet og stille spørsmålet til sin sosiale medie -stjernepartner. Noen mener at det i virkeligheten kanskje ikke er et forslag, da en sådan Oneekgg satte ringen på ørene til høyre ringfinger i motsetning til venstre for henne.

Emilys ører noen pranks på henne

Mel og Emily’s Nerd Alert For mai – WKBW 7 News Buffalo

Mel og Emily’s nerd Varsel for mai.

Klikk her – gratis voksenprat

Emily Moore er muligens singel for øyeblikket og ser ut til å være mer fokusert på karrieren og YouTube i stedet for å være i et forhold. Eller kanskje hun vil holde sitt personlige og kjærlighetsliv privat og borte fra den sosiale verden. Med fokus på sine tidligere forhold har hun datert Adrian som er populær som alias Smurftz. På samme måte er Adrian og hun begge hørselshemmede.