Emma Gray Webcam

MSNBC -forfatter Emma Gray

”Jeg hadde denne virkelige store trangen til en Pina Colada her om dagen, og kunne ikke forstå hvorfor. Da skjønte jeg at det er på grunn av den salte havluften og kokosnøttlukten av gorsebuskene som er i full blomst. Det føles som om vi er på ferie-så Ewan dro til co-op for å få noen for å feire. “Det overrasket og gledet meg at Ewan var forberedt på å gi opp alt. Hvis vi hadde bodd på Fallowlees, hadde det vært vanskelig for oss begge å tjene til livets opphold bare 100 dekar. Bute føles som om dette er et stort hopp opp stigen.

Angi tonen: Bullhunder Sett skoleposter i 4 × 800, 800, avsluttet løper sammenlagt i regional – Republikken

Angi tonen: Bullhunder Sett skoleposter i 4 × 800, 800, avsluttet løper totalt sett i regional.

Klikk her – gratis voksenprat

Vi var i en bil med en trailer som hadde alle møblene våre i den. Dette jordbrukslivet er Emma Gray har avslørt at hun ble besøkt av politiet etter at en seer klaget over at mannen hennes syklet en firesykkel med sønnen sin på showet. Siden han dukket opp på dette jordbrukslivet, fortsetter Emma og Ewan å glede seg over livet på Fallowlees Farm, og passer på hundrevis av sauer, 30 kyr og flere sauerdogger.

Emma Gray så vel som vår flokk

Love Island’s Shaughna ser helt annerledes ut etter å ha løst fyllstoffer

Vår tid er splittet mellom å jobbe på gården, og passer på vår flokk med 30 Hill rasekyr, så vel som vår flokk med 400 kommersielle korseverier. Vi trener også sauegårder for å jobbe og hjelpe oss med vårt daglige arbeid. Emma gir regelmessig historieoppdateringer av sin trening Sheepdogs på gården. Sønnen deres Len holder dem også opptatt av jordbrukslivet. Familien gikk videre til tørt land i tide etter at en ku hadde en kalv i løpet av landene etter landing.