Feline Asmr Webcam

Tiktok Cat Asmr

Fra det jeg kan samle fra YouTube -videoene hennes, bor Chi et sted i USA, og dømmer etter aksenten hennes. Det var faktisk litt vanskelig å finne ut av det Feline ASMRSitt virkelige navn på nettet, og jeg er fremdeles ikke 100% sikker på at det jeg har funnet faktisk er riktig, men når jeg ser på hennes sosiale koblinger, har jeg en ide om hva hennes virkelige navn kan være. Feline ASMR er en annen liten Asmrtist som raskt har vokst i popularitet siden hun opprettet kanalen sin tilbake på slutten av 2022.

Katter og suppe feirer barnedag med nye arrangementer og belønninger – Gamingonphone

Katter og suppe feirer barnedag med nye arrangementer og belønninger.

Klikk her – gratis voksenprat

Forutsatt at alle videoene hennes er blitt inntektsinjisert siden dag 1, noe som er sjelden, men det kan være mulig, vil jeg anslå at hun har tjent rundt 40 000 dollar takket være i underkant av 10 millioner visninger. Kanalen hennes har tjent. Lyttescore er en beregning som viser den estimerte populariteten til denne podcasten sammenlignet med andre RSS-baserte offentlige podcaster i verden på en skala fra 0 til 100. Makayla Asmr er en fremtidig kunstner som raskt har fått en følge på YouTube for videoene hennes som gir avslapning og prikking til seerne. Når det gjelder denne artikkelen, snakker vi om hvor mye Feline ASMR har laget av de 117 videoene hun har lastet opp siden opprettelsen. Skjønt, jeg kan sannsynligvis lage en anstendig gjetting basert på innholdet hun har der ute, da dette avslører hvordan hun ser ut og hvordan hun spør – noe som kan si mye om en persons alder.

Tungkol sa podcast na ito

Se korte videoer om #catsasmr på Tiktok. #catasmrdrinking | 2K -folk har sett på dette. Se Korte videoer om #catasmrdrinking på tiktok.

  • Fra det jeg kan samle fra YouTube -videoene hennes, bor Chi et sted i USA, og dømmer etter aksenten hennes.
  • Vi vet ikke om dere, men vi er besatt.
  • Ved å støtte skaperne du elsker på Patreon, blir du en aktiv deltaker i deres kreative prosess.
  • Skjønt, jeg kan sannsynligvis lage en anstendig gjetting basert på innholdet hun har der ute, da dette avslører hvordan hun ser ut og hvordan hun spør – noe som kan si mye om en persons alder.
Feline ASMR -artikkel, vi snakker om

Men foreløpig vil jeg referere til henne som Feline Asmr, Feline eller Chi, siden hun bruker en variant av disse på tvers av sine sosiale medieplattformer. Forbedre tilstedeværelsen av podcastene dine, e.g., Selvbetjeningspodkasterintervju… Dette demo -nettstedet er bare for demonstrasjonsformål. Alle bildene er opphavsrettsbeskyttet til sine respektive eiere. Alt det siterte innholdet er avledet fra deres respektive kilder. Jeg har ingenting å virkelig dra hit, og det er ingen overraskelse at en annen ASMR -skaper er fra USA – da det er her mange av dem ser ut til å komme fra – siden forskningen og trenden til ASMR startet riktig her.

Cloveress ASMR Nippel Slip 2 Pics 1 GIF

#cateatingasmr | 278 000 mennesker har sett dette. Se korte videoer om #cateatingasmr på tiktok. Se Korte videoer Om #cat_asmr på tiktok. Hun spesialiserer seg på UP og Close ASMR Triggers som ASMR -munnlyder eller ASMR Personlig oppmerksomhet – alle videoene hennes tilsynelatende passer inn i akkurat denne kategorien. Forhåpentligvis har du en avslappende og beroligende søndag morgen. Når vi snakker om beroligende, har vi nylig lagt merke til at Cat Asmr er på vei oppover.

Ya du lager gr8 asmr yt propaganda. Igjen ikke en stor graving, poenget mitt er bare [email protected] det motsier tungt yr e-peen 4 Ingen andre grunner enn bare 2 rile opp ‘dumme’.

— 🏴‍☠00000000 💟🏴‍☠ (@intrepid_feline) 25. februar 2022

Hvis du ikke er kjent med ASMR, er det i utgangspunktet en prikkende sensasjon noen mennesker kommer i hodebunnen, ryggen og nakken som et svar på lyder av hvisking, riper og andre triggere. Vi vet ikke om dere, men vi er besatt. Ikke bare er det rart avslappende, men kattene gjør det så mye morsommere å se på. ASMR fengsler publikum med sin nesten hjernede vane å absolutt fascinere alle seerne! Med lyder som gir deg en full kroppsopplevelse, er det ingen overraskelse hvorfor disse videoene fanger oppmerksomheten til mennesker i timer og timer om gangen. Vi vil bare aldri bli lei av å høre en lykkelig og sulten katt som tapper ned på hans eller hennes favorittmat.