Felipe Tobon Webcam

Andres Felipe Tobon Mejia

Hvis du er på et kontor eller delt nettverk, kan du be nettverksadministratoren om å kjøre en skanning over nettverket på jakt etter feilkonfigurerte eller infiserte enheter. Hvis du har en personlig forbindelse, som hjemme, kan du kjøre en antivirusskanning på enheten din for å sikre at den ikke er smittet med skadelig programvare. Opptjente akademiske distinksjonsutmerkelser på den nordøstlige 10 akademiske æresrullen og oppkalt til New Haven Dean’s List etter både høsten 2022 og våren 2022 semestre.

Felipe tobon tjente akademisk skille
  • Hvis du er på et kontor eller delt nettverk, kan du be nettverksadministratoren om å kjøre en skanning over nettverket på jakt etter feilkonfigurerte eller infiserte enheter.
  • Opptjente akademiske distinksjonsutmerkelser på den nordøstlige 10 akademiske æresrullen og oppkalt til New Haven Dean’s List etter både høsten 2022 og våren 2022 semestre.
  • Hvis du har en personlig forbindelse, som hjemme, kan du kjøre en antivirusskanning på enheten din for å sikre at den ikke er smittet med skadelig programvare.