Fenix ​​Intern Webcam

Fenix360

Vi tilpasser våre innovative verktøy for deg ved å ta vår dype terapeutiske og industrikunnskap og bruke den. Vårt erfarne team sikrer at du mottar forlovelsesleveranser i tide. Grunnleggerne av Fenix ​​-plattformen har sett milliarder av dollar strømme inn i musikkbransjen, mens bandene selv sliter med å tjene til livets opphold . Den samme situasjonen eksisterer på tvers av det enire spekteret av kunsten. Robin er en seriell gründer med lang erfaring i Digital musikk, Sport, reklame- og markedsføringsindustri. Over 17 års erfaring som en full stack Developer and Development Team Manager.

Vi muliggjør samfunnsøkonomisk utvikling i landlige samfunnsamfunn ved å installere og drifte solcelle-mini-nett som følger med eksepsjonell kundeservice. Smarte elektrisitetsmålere kobler. Vi gir også tilgang til produktive bruksapparater for lokale gründere, slik at de kan drive inntektsgenererende virksomheter som best betjener lokalsamfunnene sine. Med arbeidsledighet på vei oppover som følge av Covid-19, prøver flere og flere å tjene en inntekt på nettet under den økonomiske nedgangen.

Hvor mye koster bare abonnement?

Vimal er en senior IT -profesjonell som har jobbet med en rekke fremtredende IT -selskaper, inkludert Oracle, Sapientrazorfish, UBS og Nagarro. Richard fører tilsyn med vellykket utførelse av alle aspekter av Fenix ​​-plattformen, og sikrer rettidig og nøyaktig levering av alle aspekter ved pågående utvikling. Kunstneren manifest er designet for å gi titusenvis av artister en ny inntektskilde.

  • Robin er en seriell gründer med lang erfaring i Digital musikk, Sport, reklame- og markedsføringsindustri.
  • Å belaste en transaksjon tar tid, og tjenesten vår er tilgjengelig for deg uten kostnad, ingen problemer, 24 timer i døgnet, syv dager i uken.
  • Omfattende erfaring innen fondsforvaltning og investeringer som spenner over 25 år.
  • Vi er den ledende off-nettet, betal-som-du-gå-leverandøren av sol og mini-nettløsning i Afrika.
  • Og fordi kunstnerens tilstedeværelse i Fenix ​​-økosystemet er kontrollert av seg selv, har fans direkte tilgang til artister gjennom Fenix ​​-appen som de bare drømte om før.
  • Og alle artister kan gjøre på samme måte, inkludert visuelle, Broadway, idrettsutøvere og foredrag.

Fra første dag sikrer våre seniorledere teamets jevnlige levering av innsikt og analyse av høy kvalitet. Fenix ​​er designet for å gi musikere og andre artister flere nye inntektskilder, og gir kunstnere direkte tilgang til varer og billettsindustrier – på en måte som aldri har blitt gjort før. Best av alt, gjennom Blockchain -teknologi, Kunstnere vil nå motta rettferdig og gjennomsiktig betaling fra fansen deres. Vår innovative, inhouse-utviklede programvaresuite, Payegee, er en velprøvd teknisk løsning for enhver virksomhet som trenger en totalt integrert Payto-plattform. Maskinvaren Agnostic Software Suite gir mulighet for fjerntilgang og kontroll av PAYGO -produkter, minimerer driftskostnader og styrker salgskrefter. Den tilgjengelige og innebygde tekniker-appen betyr at tekniske problemer kan tildeles og løses dynamisk.

Glem mellommennene som tar 87% eller mer av inntekter generert av musikere

Hvis du har bekymring for din personlige sikkerhet, eller blir presset til å lage innhold du vil, må du søke hjelp. Abdulqadir er en blockchain og soliditetsekspert med 5+ års utviklingserfaring av svært sikre smarte kontrakter, soliditet, nettsteder og kontrollpaneler. Fenix ​​understøttes av Blockchain -teknologi og skaper en direkte forbindelse mellom kunstnere og fansen deres. Foreløpig er det ingen enkelt plattform som kan gi inntekter til alle kunstnere og gi fansen deres Tilgang til alt de har å tilby – Fenix360 er virkelig unik. For artister som sliter med å leve passende, gir Fenix ​​dem sin egen plattform med et bredt utvalg av verktøy for å få tilgang til distribusjon og forbedre inntekten. Ett sted for fans å få tilgang til all musikk, varer, videoer, billetter, sosiale medier og så mye mer.

Hvis Mario var rørlegger og Ryu, en karatelærer: høyest og lavest tjent spillikoner – Express

Hvis Mario var rørlegger og Ryu, en karatelærer: høyest og lavest tjener spillikoner.

Fenix ​​interninntekter generert av

Klikk her – gratis voksenprat