Fernanda Lopez Webcam

Fernando Lopez

I 1949 ble Lopez visepresident under president Elpidio Quirino og jobbet samtidig som landbrukssekretær, og tjenestegjorde til 1953. Han ble deretter valgt igjen som senator, og gjenvalgt i 1959. Denne artikkelen kan utvides med tekst oversatt fra den tilsvarende artikkelen på spansk.

  • Etter å ha bestått bareksamenene, gikk han ikke i privat praksis, men hjalp sin eldre bror med å administrere familiebedriften.
  • Fernando Hofileña Lopez Sr., KGCR (13. april 1904 – 26. mai 1993) var en filippinsk statsmann.
  • Denne artikkelen kan utvides med tekst oversatt fra den tilsvarende artikkelen på spansk.
  • Et medlem av den innflytelsesrike Lopez -familien i Iloilo, han fungerte som visepresident for Filippinene i tre valgperioder – under Elpidio Quirino (1949–1953) for Venstre og Ferdinand Marcos (1965–1969 og 1969–1972) for Nacionalistas.
  • Han ble gjenvalgt i 1969, noe som gjorde ham, til dags dato den eneste visepresidenten som tjente to ikke-påfølgende vilkår og under to forskjellige presidenter.

Lopez studerte videregående skole ved Colegio de San Juan de Letran, og avsluttet i 1921. Han studerte jus ved University of Santo Tomas, og tjente sin Bachelor of Laws -grad i 1925. Etter å ha bestått bareksamenene, gikk han ikke i privat praksis, men hjalp sin eldre bror med å administrere familiebedriften. Hvis du er på et kontor eller delt nettverk, kan du be nettverksadministratoren om å kjøre en skanning over nettverket på jakt etter feilkonfigurerte eller infiserte enheter.

SE Transformó en Amistad: Alexis Ayala y Fernanda López Anuncian Separación en San Valentín

Fernanda er utdannet ved San Jose State University i California hvor hun tjente en B.S. Under college internerte hun på Telemundo 48 i Bay Area, hvor hun hjalp til med å skrive historier på spansk for kveldens nyhetssendinger. Ikke oversett tekst som virker upålitelig eller lav kvalitet. Hvis mulig, må du bekrefte teksten med referanser gitt i den fremmedspråklige artikkelen. Fresno, Calif. — En emosjonell dag i retten så Fernanda Lopez Les fra en forberedt uttalelse der hun ba om unnskyldning til Gladding-familien som satt bare meter unna 18-åringen.

CBS 13 Sports: Ukens toppspill – Kyma

CBS 13 Sport: Ukens toppspill.

Klikk her – gratis voksenprat

Fernanda Lopez Denne artikkelen kan utvides

Dette førte Fernanda til Salina, KS, hvor hun begynte i studenttjenesteteamet ved Salina Area Technical College. Denne stillingen åpnet øynene for å jobbe i etterutdanning og mulighetene det kan føre til å jobbe med forskjellige grupper av mennesker inkludert studenter, ansatte og fakultet! Fernando Hofileña Lopez Sr., KGCR (13. april 1904 – 26. mai 1993) var en filippinsk statsmann. Et medlem av den innflytelsesrike Lopez -familien i Iloilo, han fungerte som visepresident for Filippinene i tre valgperioder – under Elpidio Quirino (1949–1953) for Venstre og Ferdinand Marcos (1965–1969 og 1969–1972) for Nacionalistas. Han var også styreleder for ABS-CBN Corporation fra 1986 til sin død i 1993.