For Android Webcam

Android -operativsystem

Project MainLine gjør det mulig for oppdateringer for å kjerne OS -komponenter gjennom Google Play butikk. Som et resultat kan viktige sikkerhets- og ytelsesforbedringer som tidligere trengte å være en del av full OS -oppdateringer, lastes ned og installeres like enkelt som en appoppdatering. Mange, til nesten alle, Android -enheter Kom med forhåndsinstallerte Google -apper inkludert Gmail, Google Maps, Google Chrome, YouTube, Google Play Musikk, Google Play Filmer og TV, og mange flere. Varsler er "korte, tidsriktige og relevante informasjon om appen din når den ikke er i bruk", og når de er tappet, blir brukerne rettet mot en skjerm inne i appen knyttet til varselet. Begynner med Android 4.1 "Jelly Bean", "Utvidbare varsler" lar brukeren trykke på et ikon på varselet for at det skal utvide og vise mer informasjon og mulige apphandlinger rett fra varselet.

Avast Threat Labs oppdaget også at mange forhåndsinstallerte apper på flere hundre nye Android -enheter Inneholder farlig skadelig programvare og adware. Noe av den forhåndsinstallerte malware kan begå annonsesvindel eller til og med overta vertsenheten. Android-smarttelefoner har muligheten til å rapportere plasseringen av Wi-Fi tilgangspunkter, oppstått når telefonbrukere beveger seg rundt, for å bygge databaser som inneholder de fysiske plasseringene til hundrevis av millioner av slike tilgangspunkter. Disse databasene danner elektroniske kart for å lokalisere smarttelefoner, slik at de kan kjøre apper som Foursquare, Google Latitude, Facebook Places og for å levere stedsbaserte annonser.

For Android etter telefonen

Redaktørens valgapper

I tillegg er premiumversjonen rimelig billig. Du kan også ta tak i LastPass Authenticator for å gå sammen med det for ekstra sikkerhet. Det er andre alternativer for gode passordadministratorer her og noen gratis LastPass -alternativer hvis den nye, mer begrensede gratisversjonen ikke gjør det for deg.

  • Google Drive er en skylagringsløsning tilgjengelig på Android der alle nye brukere får 15 GB gratis permanent ved å registrere deg.
  • I gjeldende versjoner av Android, "Toybox", brukes en samling kommandolinjeverktøy (mest for bruk av apper, ettersom Android ikke gir et kommandolinjegrensesnitt som standard), brukes på å erstatte en lignende "Toolbox" -samling som finnes i forrige Android -versjoner.
  • I Android 4.4, Art var en eksperimentell funksjon og ikke aktivert som standard; Det ble det eneste runtime -alternativet i den neste store versjonen av Android, 5.0.
  • Så du går ikke glipp av noen varsler etter at telefonen har startet på nytt.
  • Ouya, en videospillkonsoll som kjørte Android, ble en av de mest suksessrike Kickstarter -kampanjene, og crowdfunding US $ 8.5m for sin utvikling, og ble senere fulgt av andre Android-baserte konsoller, for eksempel Nvidias Shield Portable-en Android-enhet i en videospillkontrollerform Factor.