Gabbie Garcia Webcam

Gabrielle Garcia "Gabi"

Serien gjorde det bra i løpet av sine 80 episoder, og ble senere utgitt for det verdensomspennende publikummet, og fikk Gabbi International Limelight. Mens hun kjempet for å bli skuespiller, ble hun med på noen få lokale band og gjorde noen spillejobber her og der for å få endene til å møtes. Hun ble uavhengig i en veldig ung alder og med full støtte fra familien fortsatte hun med kampen for å bli skuespillerinne. BBY den gangen hun gikk på videregående, hadde hun utviklet en stor interesse for å synge og danse, og hun tok klasser for å polere ferdighetene sine.

Gabriella Garcia kaster 163-1, USA nei. 1, kl Arizona åpen – AZ.Milesplit.com

Gabriella Garcia kaster 163-1, USA nei. 1, kl Arizona åpen.

Klikk her – gratis voksenprat

Paret gikk videre til Topbill the Teledrama lot kjærligheten begynne, den politiske sitcom Naku, sjef KO! Dette løftet hun og hennes medstjerners status som kjendis. The Loveteam spilte hovedrollen i et annet TV -drama, Sherlock Jr., Imidlertid døde Garcias hovedpersonskarakter plutselig midt i teleseriene. Dette markerte som slutten på Garcia og Madrids kjærlighet på skjermen i 2022. Gabrielle "Gabi" Lemos Garcia er en brasiliansk profesjonell kampsport, som spesialiserer seg på brasiliansk jiu-jitsu og grappling.

Gabbie Garcia for å gå følg

Gabbi Garcia -biografi

På verdensmesterskapet i IBJJF i 2022 ble Garcia sendt inn for første gang i historien til sin konkurransedyktige karriere på Black Belt av Yara Soares, og hun trakk seg fra IBJJF -konkurransen ved avslutningen av konkurransen. Etter noen dager klarte hun å få ADCC -medaljevinner Craig Jones til å muntlig gå med på å konkurrere mot henne i en intergenderkamp, ​​selv om kampen ikke offisielt har blitt booket for noen kampanje ennå. Garcia trener i São Paulo med Fabio Gurgel, på Alliance Team, hvor hun har oppnådd fire Abu Dhabi Combat Club Championships og seks World Jiu-Jitsu Championships. “Hun har sparringspartnerne sine på vekten, og jeg har selvfølgelig min, men vi trener sammen noen ganger. Hun er et monster, ”sa hun og erklærte trening med Cris var vanskeligere enn å trene med noen menn. "Jeg gikk ikke gjennom en amatørkamp eller en liten forfremmelse som alle andre jente i USA.

Gabi har vært kampanje for en kamp mot Ronda Rousey, og 135 kg ser ikke så umulig ut for henne å lage lenger. Etter at Ronda uttalte at hun kunne slå enhver BJJ -kvinne i verden, med et hvilket som helst regler, gikk Gabi opp til utfordringen. Garcias resultater fra 2022 IBJJF World Jiu-Jitsu Championships ble automatisk diskvalifisert da hun testet positivt for fruktbarhetsmedisinen Clomiphene, som er på USADA Banned List. Etter en saksgjennomgang ble det funnet at Garcia ikke hadde vært feil for den positive testen – ingen suspensjon ble gitt. I løpet av 2022 hadde hun allerede gjort sin filmdebut med Laut, som var en mindre kjent film.

Gabbi Garcia

Hun deltok i ganske mange av dem, og vant MS. Hud hvit i 2022 og ms. Solane i 2022. Disse gevinstene økte selvtilliten hennes, og hun gikk videre med audition for roller i TV og filmer. Når hun vet alt godt at hun må være fysisk i form for å følge drømmene sine, begynte hun å interessere seg aktivt for idrett. "Gabi Garcia vender tilbake til Rizin for å bekjempe brasiliansk kickboxer Barbara Nepomuceno på nyttårsaften". Garcia møtte Barbara Nepomuceno på Rizin 14 31. desember 2022 i en fangstvekt på 226 lb. Garcia var på et tidspunkt planlagt å møte Megumi Yabushita for det japanske promoteringen Real Fight Championship.

  • Gabi Garcia er en av de beste kvinnelige kjemperne i verden.
  • Etter seriens suksess ble hun en etterspurt skuespillerinne, og spilte videre i noen svært suksessrike serier som Instadad, Let The Love Beginand Encantadia.
  • Men etter å ha fått fruktbarhetsmedisinen Clomiphene funnet i systemet hennes, ble hun funnet å ikke ha vært feil for den positive testen og fikk ingen suspensjon.
  • I 2022 fikk hun en annen stor stint, hvor hun spilte hovedrollen som en av de ledende karakterene i Anthology Series Seasons of Loveand spilte en viktig rolle i seksjonen min sjelevenn, min sjelevenn.