Gigi Papasavvas Webkamera

Gigi papasavvas høyde, vekt, alder, kjæreste, familie, fakta, biografi

Hun ble fremtredende etter å ha dukket opp i over hundre reklamer for merker som Guess, Disney og Ralph Lauren. Hun er også skuespillerinne, etter å ha gjort sin spillefilmdebut i 2022 -filmen The Golden Rule. Bortsett fra det, er hun veldig aktiv på sosiale medieplattformer som Instagram.

Gigi papasavvas sosiale medier

Se Richard Hammond (lett) steke kjente YouTubers «rides – Carscoops

Se Richard Hammond (lett) steke kjente YouTubers «ritt.

Klikk her – gratis voksenprat

Sannheten skal sies, hun har ikke snakket noe om fortiden sin dating historie. Ikke mye er kjent om familien og hennes personlige forhold. Gigis foreldre hadde ført henne til et forhandler da hun var rundt 6 år gammel, og der hadde hun sittet inne i en Matt Black Lamborghinand ble fast bestemt på å kjøpe den.

Gigi papasavvas Hjem, utdanning, skole, religion

Gigi Papasavvas er en amerikansk modell og online underholdningsstjerne. Hun reiste seg iøyne. Hun er i tillegg en underholder som holdt sin presentasjon i 2022 -filmen The strålende regler. Annet enn dette er hun ekstremt dynamisk i nettbaserte underholdningsstadier som Instagram.

Hun har også støttet eller promotert flere linjer som Puma Motorsport. Hvis du vil vite mer, kan du også følge henne på sosiale medier. Hun er aktiv på Instagram og Facebook. Og hvis vi tror at når denne engelen kom på jorden, ble hun født 7. juli 2001 i New York, USA. Gigi papasavvas er en fantastisk Instagram -modell med en flott og sexy figur. Hun har 200K følgere Og alle elskere elsker gigi papasavvas.

Gigi papasavvass høyde, vekt og kroppsmåling

Hun har hatt interesse for skjønnhet, mote og fotografering siden hun var ung. Hun ville bare gjøre noe hun likte som voksen. Nettoverdien hennes antas å være mer enn $ 2 millioner . Gigi papasavvas er en sosiale medier stjerne og modell fra USA.

  • Hun ble fremtredende for å ha vist seg i mer enn hundre annonsekampanjer for merker som Guess, Disney og Ralph Lauren.
  • Hun har 200K følgere og alle elskere elsker Gigi papasavvas.
  • Hun var bare 5 år da hun gjorde sin første reklame for små tyker og har gått videre til å gjøre flere nasjonale reklamefilmer.
  • Hun er ung, vakker og varm .Hun er enormt populær blant ungdommer.
  • Hun er også populær for sine iøynefallende Instagram -bilder og videoer.