Haley Brooks Webcam

Haley Onlyfans -videoer, lekket, inntjening

I følge våre estimater tjener @Haleybrooks18 rundt $ 25.3K månedlig fra barefanene. Haley💞 lister opp som hjemmebeliggenhet på sin eneste fans -side. Imidlertid viser postene våre at de kan være fra eller leve i . Sammen har Haley og Hotch en sønn som heter Jack "The Fox", men forholdet deres begynte å lide på grunn av Hotchs forpliktelse til hans krevende jobb. Deres ekteskapelige problemer var et løpende tema gjennom hele showets tidlige sesonger.

Haley Brooks gjør Haley

Foto Haley Brooks Naken – hentet fra Onlyfansleaks Only.TV

I episoden "100" blir Haley funnet av Foyet etter at han torturerer og dreper Kassmeyer. Han ringer henne, poserer som en marskalk, og informerer henne om at Kassmeyer og Hotch begge er døde. Forferdet, møter Haley og Jack Foyet hjemme hos deres gamle hjem. Hun oppdager imidlertid sannheten når Foyet ringer Hotch og setter Haley på telefonen. Foyet holder en pistol mot hodet til Haleys og gjør det klart at han kommer til å drepe henne. Han lar Haley ta farvel med Hotch mens han og resten av lagløpet til huset.

Hvor mye tjener Haley @Haleybrooks på ONLIGFANS?

En politirapport sa at kvinnens eks-kjæreste var hjemme med en annen kvinne da Brooks begynte å banke på vinduet. Rapporten sa at vinduet brøt og Brooks kom inn. Mannen prøvde å forlate, men rapporterte at Brooks fulgte ham til stuen. Da han snublet og falt, slo hun angivelig ham gjentatte ganger med en barberhøvel.

  • Haley fortsatte å bruke sitt gifte navn, Hotchner, etter skilsmissen, men det blir avslørt at Hotch holdt henne oppført under "Brooks" i hans personlige informasjon i tilfelle den kom i gale hender.
  • I sesong ni Hotch setter Opp et bilde av Haley under en "Day of the Dead" -feiring var vert for Bygarcia.
  • I følge våre estimater tjener @Haleybrooks18 rundt $ 25.3K månedlig fra barefanene.
  • Hotch beklager Haley for å ha satt henne og Jack i fare.
  • Etter at foyet forlater, Haley forteller Hotch at Beth er "en keeper" og at han "bedre ikke roter det".
Haley Brooks viser at de

Foto Haley Brooks Naken – hentet fra Onlyfansleaks Only.TV

De får selskap av Foyet selv, og til tross for at han skyter henne i magen med revolveren, viser hun en innbydende holdning til ham. Når filmen slutter, erklærer Hotch at han vil komme med henne, men Haley forteller ham at Jack og Beth trenger ham. Etter at foyet forlater, Haley forteller Hotch at Beth er "en keeper" og at han "bedre ikke roter det". Hun forteller ham at hun fortsatt elsker ham før hun drar. I sesong ni Hotch setter Opp et bilde av Haley under en "Day of the Dead" -feiring var vert for Bygarcia.