Haley Cure Webcam

Gratis Haley Onlyfans @Haleycure -videoer, bare fans

Når Rebekah trekker seg ut av trylleformularen, sier hun at hun så Dahlia og at hun kanaliserer Freya. Hayley ser på henne og føler seg forrådt at Freya hadde hjulpet henne, men Freya forteller henne at hun ikke hadde noen anelse og Hayley skyver henne og ba henne komme seg bort fra Jackson. Hayley klar til å komme seg ut av byen med Jackson og Hope, og de forlater barnehagen like etter.

Haley Cure Hayley skyver

Foto Haley kur Naken – hentet fra nettstedet I0.WP.com

Toronto 21-åringen starter liten bedrift mens du kommer seg på sykehuset – blogto

Toronto 21-åringen starter lite virksomhet mens du kommer seg på sykehuset.

Klikk her – gratis voksenprat

Neste morgen vandrer Klaus inn i Hayleys rom mens hun visstnok sover; Han når inn i ryggen og snuser hetteglasset til Wolfsbane. Hayley påpeker at hun ikke brukte det, og Klaus vil vite hvorfor, da hun kunne ha vært fri fra deres vanskeligheter. Klaus forteller henne at de er veldig like, før de sier at de er støttet inn i et hjørne og må kjempe.

Hvorfor Emily Bieberly kan bli en 90 dagers forlovede sesong 9 -skurk

Hun forteller ham at de trenger et sted å legge seg lavt og blir fortalt om pakkenes tøffe tider. Mens hun drikker, holder hun og Klaus en samtale om baren og begynner å krangle litt. Etter at Hollis er ferdig med å snakke i telefonen, ber han de to om å skru av den litt og forteller henne om Kayla McInnis. Hun spør hvor Kayla er og begynner å forlate, og forteller Klaus at hun vet hvordan det var å gå gjennom den utløste forbannelsen, men Klaus vil ikke tillate det og gjør seg klar til å forlate. Når Klaus forteller henne at de drar, forteller Hayley fast at de ikke kommer noe sted.

Hayley begynner da å tro at hulen fikk Richard til å drepe foreldrene sine. Hun forteller Elias at hun gjorde forferdelige ting for å finne familien sin, og når hun endelig gjorde det, var de allerede døde. Hun forteller Mary om ikke å skylde på seg selv for det Richard gjorde og med å være gjennom sitt tøffe liv, har hun håp. Hun begynner å lure på om hula sto bak Labonairs dødsfall, og om den vil fullføre det den startet.

Hvor kan jeg finne Haley aka @haleycure?

Hun forteller Freya om Richard Xavier Dumas, mannen som drepte foreldrene hennes. Hayley forteller henne at han var koblet til hulen, og hun var baby da foreldrene hennes ble drept. Hun forteller henne at hun vet hvor foreldrene hennes ble drept, og hun vil at hun skal lese en.

  • Tyler finner Hayley, Chris og noen andre hybrider som drikker til ære for Dean.
  • Klaus, vondt, biter Elias og forlater dem før den Hayley oppdager en bibel som noen forlot henne å finne, og i denne bibelen er Hayleys slektstre.
  • Etter at Klaus blir ferdig med å snakke Og det er trygt å lære Freya, Hayley forteller ham å gå mens hun tar seg av de gjenværende ulvene.
  • I helligdom snakker Hayley og Jackson, og hun sier at hun vet at hun må røpe sine store hemmeligheter, men hun kan ikke og hun kan ikke engang fortelle hvorfor heller.
  • Hayley forteller henne har hun alltid lurt på hvordan foreldrene hennes var og hvordan de syntes om henne.