Hampton Liu Webcam

Hampton Liu

I 30. juli 2022, hybrid Calisthenics kunngjort En ny trening/treningsproduktbutikk. Det ble opprettet for følgere som ikke eier noe utstyr for å utføre noen av treningsøktene på treningskurs. Den selger utstyr som treningsringer, hoppetau og pull-up barer. Hybrid calisthenics er et amerikansk treningsselskap som er mest kjent for å lage korte fitness- og helsevideoer på Tik Tok. Det ble grunnlagt i 1. januar 2022 av Calisthenics Expert og sosiale medier personlighet Hampton Liu med målet om å "dyrke langsiktig kondisjon".

Å likestille tynnhet med instruktørkompetanse eller treningssuksess er stort sett et mareritt for alle involverte, fra barneskolen til voksen alder, og det avtar aldri. Petrzela, som også tilbrakte år som treningslærer, sier at dette er en vanlig kilde til angst for mennesker i den arbeidslinjen, som risikerer å miste karrieren og troverdigheten hvis kroppene deres endrer seg. Det er heller ikke en fin måte å sette sammen en arbeidsstyrke med en intuitiv forståelse av hva millioner av inaktive amerikanere trenger fra dem, enten det er styrkeinstruksjon på nybegynner eller yoga-posisjon for større kropper.

Tiktok

Imidlertid fikk en video spesielt trekkraft på Twitter, med mange kommentatorer som føler seg inspirert og styrket. Fitness influencer Hampton Liu, som lager innhold under merkenavnet Hybrid calisthenics, Rutinemessig legger ut treningsveiledninger for sitt publikum på tvers av forskjellige sosiale plattformer med sikte på å bygge et sterkt og støttende samfunn. I 15. august 2022, hybrid Calisthenics kunngjort Et gratis treningskurs bestående av hjemme -calisthenics -rutiner med video- og bildedemonstrasjoner. Det ble uttalt av Hampton Liu at han ønsket at kurset og informasjonen skulle forbli gratis så lenge som mulig. Slik lager du sunne forretter for enhver anledning. "Det er ingen grunn til å skamme seg hvis du ikke kan gjøre en push-up," sier den hestehale Arkansas innfødte, og planking på sine egne underarm.

Hva treningsbransjen ikke forstår – Atlanterhavet

Hva treningsbransjen ikke forstår.

Klikk her – gratis voksenprat

Forskning antyder konsekvent at bevegelse-ikke forseggjorte boot-camp-rutiner eller langdistanse, bare bevegelse av seg selv-er en velsignelse for både fysisk og mental helse. Å skape et miljø der de samme menneskene ikke kan finne instruksjon som imøtekommer deres behov – eller hvor de ikke får tilgang til det uten å bli brytet hvis de ikke også begrenser diettene sine og går ned i vekt – bare skader helsen deres. Hvordan å imøtekomme denne veldig store gruppen av mennesker er ikke noe slags langoppløst mysterium. KFUMs nettverk av ideelle organisasjoner har tilbudt populære treningsaktiviteter og sportsinstruksjoner for mennesker over et bredt spekter av aldre og evner i flere tiår.

Hampton Liu Calisthenics, rutinemessig innlegg

Foto Hampton Liu Naken – hentet fra nettstedet i.ytimg.com

Hybrid calisthenics

Uansett hvilke mål for å bli sunne, er det mange metoder, stier og øvelser du kan bruke for å få … "Jeg river faktisk opp akkurat nå," twitret en annen bruker som svar på den delte videoen. "Jeg har aldri hørt noen snakke på denne måten om å starte der jeg er og gjøre milde fremskritt. Ingen nedlatende i det hele tatt."Han anbefaler å jobbe disse push-ups til det er enkelt å fullføre to sett med 25. Deretter, sier han, skal studenten være sterk nok til å fullføre en vanlig push-up. Lius opplæringsprogrammer spenner fra å lære publikum å øke pushup-tallene til å gi praktiske råd om å bygge selvtillit.

  • LIU fokuserer på å undervise i fremskritt for nybegynnere, som jobber mot ferdighetene som andre typer treningsinstruksjoner tar for gitt.
  • Slik lager du sunne forretter for enhver anledning.
  • Og han er ikke alene om å skape et fellesskap som oppmuntrer til bevegelse for alle kroppstyper og evner.
  • Det treningsbransjen kaller en "nybegynner", er vanligvis noen relativt ung og dyktig som ønsker å bli mer konvensjonelt attraktiv, få Swole eller lære en trendy trening som høyintensiv intervalltrening eller barre.
  • Han anbefaler også at hvis leddsmerter blir regelmessige når du gjør push-ups, for å gå tilbake til en enklere variasjon.
  • Det er selvfølgelig ikke helt logisk at noen av disse tingene må være lønnsomme for å eksistere, eller at folk som ønsker å tilby disse tjenestene, må få matematikken til å fungere på egen hånd for å gjøre det.

"Dette er en flott terapiøvelse som vi ikke trenger å skamme, og jeg har aldri møtt en jente som liker at de blir kalt det."Med treningssentre som åpner seg, kan den hjemme-treningsøkten-en der Peloton-instruktører blir diskutert med den samme andpusten entusiasmen som Marvel-superhelter-står overfor en nedtur. Men mange fitnesspåvirkere gjør en sak for å holde svetteøktene på nettet, og tilbyr trygge mellomrom som verdsetter inkludering, tilgjengelighet og head-to-toe helbredelse så mye som de gjør ab crunches.